Yulimar Rojas i Jordan Díaz visiten l'escola d'atletisme del Barça

Yulimar Rojas i Jordan Díaz visiten l'escola d'atletisme del Barça

Els especialistes mundials en triple salt han acompanyat els atletes més joves del club en una jornada molt especial

Veure de ben a prop atletes de la talla de Yulimar Rojas o Jordan Díaz és una experiència inoblidable. I encara més quan tens l'oportunitat de rebre els seus consells i indicacions. Precisament això és el que han viscut els nens i nenes de l'escola d'atletisme del Barça. En una tarda molt especial, els més joves han pogut entrenar envoltat dels seus ídols.

Rojas i Díaz, atletes del Futbol Club Barcelona, han gaudit d'un entrenament dels atletes de l'escola. Juntament amb Héctor Santos, saltador de longitud, també han aprofitat per fer-se fotografies i firmar autògrafs, mentre es divertien a l'Estadi Joan Serrahima de Montjuïc. Tots ells s'han mostrat gratament sorpresos amb el gran nivell dels més petits.

La jornada ha comptat amb la presència d'una cinquantena d'atletes de l'escola, així com els seus entrenadors. També hi ha assistit Miquel Camps, membre de la Junta Directiva, que ha destacat el paper que juga l'escola en la formació d'atletes. "L'escola funciona, i funciona molt bé. És un honor rebre la visita de campions mundials que defensen el nostre escut, com la Yulimar o el Jordan". 

Yulimar i Jordan, encantats amb l'escola

Rojas, campiona olímpica i mundial, també es mostrava molt satisfeta amb la jornada: "Ha sigut molt especial poder estar aquí i compartit una tarda amb els nens que ens veuen com a referents. És molt important incentivar els nens que estan creixent, i que ens puguin tenir a prop segur que serà una motivació per a ells".

L'atleta blaugrana no ha tingut cap dubte en formar part d'aquesta jornada, sobretot tenint en compte el que significa el club per a ella. "El Barcelona significa l'inici de la meva carrera, l'amor per un escut, per un club que em va veure néixer. Un club que va confiar en mi des del primer moment. Poder defensar els seus colors és un orgull per a mi".

Per la seva part, Jordan Díaz ha destacat el paper de l'escola en la formació esportiva. "És molt important veure que el Barcelona té una cantera tan gran. Saber que hi ha nens al darrere que poden portar l'atletisme a un altre nivell em va molt feliç".

El plusmarquista nacional de triple salt també assenyalava la importància del club per a ell: "El Barça m'ha ajudat moltíssim. Al principi em van acollir sense pensar-ho, i estic molt feliç per això".

Una jornada molt especial que ha servit perquè els atletes de l'escola poguessin passar una estona amb els seus referents, gaudint de l'atletisme. De ben segur, un dia que no oblidaran cap dels presents. 

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut