Cartagena - Barça: Va per tu, Sergio!

Cartagena - Barça: Va per tu, Sergio!

El Barça de futbol sala juga aquest vespre la final de la Copa del Rei sense el seu capità, que es va lesionar de gravetat en la semifinal contra el Palma

El Barça de futbol sala afronta aquest diumenge un partit molt especial, perquè la Copa del Rei està en joc. Els de Jesús Velasco juguen aquest vespre (20 hores) contra el Cartagena la finalíssima de la Final Four que aquest cap de setmana s'està disputant a Antequera. Però ho farà sense el seu capità, Sergio Lozano, que en la victòria de semifinals (1-5) contra el Mallorca Palma Futsal va patir una nova greu lesió al genoll dret. 

Un cop dur per al capità, que des del primer moment ha rebut el suport de tots els seus companys. De fet, només acabar el partit, una pinya blaugrana va envoltar el búfal. Entre llàgrimes, va sentir com es deia: "Demà guanyarem la final per tu". I així ho han repetit un per un tots els jugadors del Barça, que no dubten en considerar aquesta final contra el Cartagena un regal per al '9'. 

 

Serà un enfrontament en què el Barça buscarà aixecar la seva vuitena Copa del Rei de la història i ampliar encara més la seva distància com a Rei de Copes. Després de dos anys sense guanyar-la, ara és el moment de recuperar el tron. 

El rival

El Jimbee Cartagena jugarà aquesta final no sense patir. Va aconseguir la classificació després d'eliminar el Peñíscola a la tanda de penals, amb una darrera aturada decisiva de Raúl Jerez. Els de Duda, en la seva primera participació en una Final Four, van anar tot el partit perdent (fins i tot van arribar a anar 3-0), però un gol de Motta sobre la botzina va força els penals.

Aquesta temporada a la lliga, tots dos equips s'han enfrontat només en el partit de la primera volta, que va ser al Palau. L'equip de Jesús Velasco va vèncer per 8-1 amb un hat-trick de Sergio González, un doblet de Catela i els gols d'Ortiz, Matheus i Dyego.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut