Palma Futsal - Barça: La lesió de Lozano entela l'accés a la final de Copa (1-5)

Palma Futsal - Barça: La lesió de Lozano entela l'accés a la final de Copa (1-5)

El capità s'ha lesionat el genoll dret a falta de 35 segons d'una semifinal de Copa del Rei en què Ferrao, per partida doble, Ortiz, Catela i Pito han estat els golejadors

El Barça de futbol sala disputarà aquest diumenge una nova final de la Copa del Rei. I ho farà després de derrotar el Mallorca Palma Futsal al Pabellón Fernando Argüelles d'Antequera, amb un doblet de Ferrao i els gols de Carlos Ortiz, Catela i Pito.

 

La mala notícia, però, ha estat la lesió de Lozano, que ha hagut de ser substituït a falta de 35 segons per al final amb dolor al genoll dret. Entre llàgrimes, els seus companys li han promès que aquest diumenge, a partir de les 20 hores, jugaran la final i intentaran aconseguir el títol per poder dedicar-li. 

Amb avantatge al descans

Fins a aquest fatídic minut 39 i mig, pràcticament tot ha sortit bé sobre la pista. La intensitat de la semifinal s'ha viscut des de l'inici i els dos conjunts han sortit molt connectats al partit. En els primers instants, tant Dídac Plana com Carlos Barrón han hagut d'intervenir. Especialment un Barrón que, amb el pas dels minuts, ha començat a tenir més feina, perquè el Barça ha passat a trobar-se millor. 

Lozano, en un parell d'ocasions, Adolfo o Catela han tingut les ocasions més clares en uns instants de duel en què el Palma ha buscat sortir al contraatac i aprofitar alguna jugada d'estratègia. Però, finalment, la balança s'ha decantat del cantó blaugrana quan Carlos Ortiz ha tallat una falta i, a la contra, ha pogut batre el porter rival en la sortida (0-1, min 15). 

Un gol que ha obert la llauna però que no ha estat l'únic abans del descans perquè Catela, amb un autèntic golàs, ha ampliat les distàncies quan ha arrencat en camp propi, ha conduit l'esfèrica i ha etzibat una canonada descomunal i imparable (0-2, min 20). 

El Palma intenta l'empat

Ràpidament a la represa, el Palma Futsal ha aconseguit retallar les diferències amb un penal transformat per Tayebi (1-2, min 21). Aquesta acció ha donat ales els balears, que han posat totes les seves energies a la recerca de l'empat.

Com en el primer temps, però, s'han tornat a carregar de faltes. I, amb la sisena, el Barça ha tornat a celebrar, en aquest cas quan Ferrao ha transformat el llançament de 10 metres (1-3, min 30).

A partir d'aquí, els de Jesús Velasco han controlat el duel i han contemporitzat el temps. La jugada fatídica ha arribat a 35 segons per al final, quan Lozano ha volgut pressionar un rival però la cama se li ha quedat enganxada. Enmig de llàgrimes d'impotència i dolor ha hagut de ser substituït, mentre Ferrao transformava el 10 metres (1-4, min 40) i Pito feia el gol definitiu (1-5, min 40). 

La pinya del final del duel, al voltant del búfal, ja ho deia tot: aquest diumenge, la Copa ha ser ser per a ell, per al capità, per a Sergio Lozano. 

FsotpuTXoAAv2ed

LA FITXA

MALLORCA PALMA FUTSAL, 1

BARÇA, 5

Palma: Barrón, Tomaz, Chaguina, Rivillos, Tayebi -cinc inicial- Luan Muller (ps), Marlon, Cléber, Eloy Rojas, Mancuso, Cainan, Fabinho.

Mallorca: Dídac, Antonio, Lozano, Matheus, Ferrao -cinc inicial- Dyego, Catela, André Coelho, Adolfo, Ortiz, Pito i Marcenio. 

Gols: 0-1, Carlos Ortiz (min 15). 0-2, Catela (min 20). 1-2, Tayebi, de penal (min 21). 1-3, Ferrao (min 30). 1-4, Ferrao (min 40). 1-5, Pito (min 40).

Àrbitres: Delgado Sastre, Martínez Flores. Groga a Cléber, del Palma, i a Ferrao, del Barça.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut