L’equip s’autoexigeix més de cara a la Copa

L’equip s’autoexigeix més de cara a la Copa

Velasco i els dos capitans són conscients que toca donar la millor versió per guanyar el Mallorca Palma Futsal i lluitar pel títol

Després de l’empat a dilluns a Jaén, el tècnic Jesús Velasco assenyalava els aspectes a corregir de cara a la fase final de la Copa i al doble enfrontament contra Mallorca Palma Futsal (primer a Antequera i després a la lliga): "Moltes vegades concedim massa al rival en els primers minuts del partit i només donem el millor de nosaltres mateixos quan ens veiem contra les cordes", diagnosticava el tècnic. 

 

Passades 48 hores, Jesús Velasco i els capitans han tingut temps de fer autocrítica i no volen tornar a caure en els mateixos errors que es van repetint durant tota la temporada. "Hem d’aconseguir sortir concentrats i amb la guàrdia alta des del minut 1. Hem de ser ambiciosos i no podem regalar res al rival, hem de portar nosaltres la iniciativa i no jugar al joc que vol el rival i, sobretot, hem de ser conscients que depenem de nosaltres mateixos perquè si juguem a un bon nivell és molt difícil que ens guanyin”, ha dit Velasco en el marc del Media Day previ a la Final Four de la Copa del Rei.

Els capitans donen la cara

“És el moment de fer un pas endavant com a equip, de treballar més que mai als entrenaments, d’estar units i de ser solidaris i de demostrar que seguim tenint fam de títols”, explica Sergio Lozano, conscient que “només val donar la millor versió perquè no tenim marge d’error i perquè el Mallorca Palma Futsal és un rival molt fort que sempre ens porta al límit i que ens exigirà al màxim”.

Per a Dyego, l’actitud ha de ser innegociable. “La clau passa per sortir mentalitzats i no deixar que ens superin mai en intensitat. Si portem la iniciativa tindrem les de guanyar”, avisa el brasiler.

Els horaris

El Barça jugarà la segona semifinal de la Copa del Rei al Fernando Argüelles d'Antequera dissabte que ve a les 14.30 hores contra el Mallorca Palma Futsal. En cas de victòria, la final serà diumenge a les 20 hores contra el vencedor del Peñíscola - Cartagena. Tots els partits s'oferiran en directe per Esport3 i per Teledeporte.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut