Visita a un Partizan a l’alça

Visita a un Partizan a l’alça

El Barça juga dimarts (20.30h) a l’Stark Arena de Belgrad

El Barça visita aquest dimarts (20.30h, Dazn) al Partizan Mozzart, en la jornada 31 de l’Eurolliga. El conjunt serbi és probablement l’equip en millor estat de forma de la competició i arriba de guanyar en les dues últimes jornades a l’actual campió, l’Anadolu Efes (84-97), i al líder, l’Olympiacos (90-75).

El rival

El Partizan és setè a la classificació, amb 17 victòries i 13 derrotes, però l’equip de Zeljko Obradovic arriba com un huracà a la fase final de la competició. Els serbis han guanyat quatre dels seus últims cinc partits, incloent el de l’Efes a domicili i el de l’Olympiacos a casa.

Tot i caracteritzar-se per un joc coral, el conjunt d’Obradovic té els seus pilars principals en Kevin Punter (15,7 punts per partit), l’exblaugrana Dante Exum (13,1 punts i 3 assistències per partit) i Mathias Lessort (12,6 punts i 7,2 rebots per partit). Cal tenir en compte altres noms com Nunnally, LeDay, Papapetrou, Avramovic o Madar.

El Barça

Per la seva banda, el Barça viatja a Belgrad tercer a la classificació, amb 20 victòries i 10 derrotes, amb dos partits de marge respecte al cinquè classificat que ja no tindria avantatge de camp al play-off.

Els homes de Saras Jasikevicius van tancar dissabte una gran setmana, amb un triomf a la pista del Panathinaikos (74-88) i amb victòria al derbi davant el Joventut (87-71). Ara buscaran la tercera victòria consecutiva a Europa, que els ajudi a assegurar el factor pista de cara als quarts de final. 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut