Jaén-Barça: és l’hora dels valents!

Jaén-Barça: és l’hora dels valents!

El líder s’enfronta a un rival que només ha cedit un empat i una derrota en 12 partits jugats a casa aquesta temporada (dll, 21h, BarçaTV)

L’Olivo Arena estarà ple tot i ser dilluns en un dels millors partits que es poden veure a l’elit del futbol sala: un Jaén-Barça amb aires de clàssic (dll, 21h, BarçaTV). El per què de l’horari? La pista estava ocupada per un torneig internacional de tennis taula. Però això no ha sigut impediment perquè el Club local hagi fet un sold out i s’esperi un gran ambient a les graderies.

El jugador del Barça Antonio, nascut a Jaén i ex del conjunt groc, torna a casa i sap millor que ningú el que li espera al Barça a l’Olivo Arena. “L’afició del Jaén és incasable, mai defalleix, pressiona molt i anima sense parar l’equip i per això l’Olivo Arena és una de les pistes més complicades de la lliga”, afirma Antonio, que també elogia la temporada de l’equip que entrena Dani Rodríguez. “Porten una línia de bons resultats molt regular i guanyar la Copa els ha donat un plus de confiança que fa que encara siguin un rival més perillós, és per treure’s el barret”, diu admirat quan parla del seu exequip.

Coelho descansa

El Jaén-Barça és l’últim partit abans d’afrontar la Final Four de la Copa del Rei i afortunadament Velasco té tota la plantilla disponible. Aprofitant la circumstància, el tècnic continua amb les rotacions i aquesta vegada deixa a casa a André Coelho, un dels jugadors més carregats de minuts. En canvi, Lozano i Marcenio tornen a la convocatòria i l’equip viatja a Jaén amb 13 efectius.

Guanyar resulta obligatori per dos motius: no donar opcions a Mallorca Palma Futsal a posar en perill el liderat i arribar amb confiança a la cita de la setmana que ve a Antequera, amb un títol en joc.

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut