Arriba un nou derbi al Palau

Arriba un nou derbi al Palau

El Barça rep dissabte (20.45h) el Joventut

El Palau serà testimoni d’un nou derbi aquest dissabte. I és que el Barça rep el Joventut de Badalona (20.45h, Movistar+ Deportes), en la jornada 24 de la Lliga Endesa. Els blaugranes volen sumar per seguir, com a mínim, com a colíders de la competició domèstica, mentre els verd-i-negres persegueixen la quarta posició de la lliga regular.

El rival

El Joventut és cinquè a la classificació, amb un balanç de 15 victòries i 8 derrotes. L’equip badaloní ha guanyat cinc dels seus últims sis partits en Lliga Endesa i, a més, encara lluita pel lideratge del seu grup de l’Eurocup.

Els homes més importants per a Carles Duran són Ante Tomic (13,8 punts i 6,1 rebots per partit), Kyle Guy (11,2 punts per partit) i Andrés Feliz (10,3 punts i 3 assistències per partit). Cal tenir en compte altres jugadors com Joel Parra, Pau Ribas, Henry Ellenson (dubte per lesió) o Guillem Vives.

El Barça

Per la seva banda, el Barça arriba al derbi després de certificar la seva presència al play-off de l’Eurolliga i amb una bona inèrcia gràcies a quatre victòries consecutives en totes les competicions. Els homes de Saras Jasikevicius, que té disponible a tota la plantilla, buscaran un nou triomf i treure’s l’espineta de la primera volta, quan van caure a l’Olímpic (82-79) a mitjans del mes de novembre.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut