El minut a minut de l'aturada de seleccions, en clau blaugrana

El minut a minut de l'aturada de seleccions, en clau blaugrana

Consulta, dia a dia, tota l'activitat que han tingut els jugadors del Barça durant l'aturada

Dimarts, 28 de març

- Franck Kessie ha marcat amb Costa d'Ivori en la victòria a les Comores (0-2) i la seva selecció lidera el grup H de la Classificació per a la Copa Àfrica per la qual hi tenen bitllet assegurat com a organitzadors.

- La selecció espanyola, amb Balde sense jugar i Gavi entrant en el minut 79, ha perdut en la visita al Hampden Park d'Ecòcia (2-0) i tanca la primera aturada amb tres punts de sis possibles en la Classificació per a l'Eurocopa 2024.

- L'Alemanya de Marc-André Ter Stegen ha caigut derrotada a Colònia contra Bèlgica (2-3), en un partit amistós.

- Tant Gavi com Alejandro Balde són suplents en el partit de la selecció espanyola a Glasgow contra Escòcia (20.45 hores). A la mateixa hora, Ter Stegen torna a ser titular amb Alemanya, aquesta vegada a l'amistós contra Bèlgica. A partir de les 21.00 hores, Franck Kessie és titular amb Costa d'Ivori contra les Comores.

Arnau Tenas ha estat titular i ha deixat la porteria a 0 amb la selecció espanyola sub-21 contra França (0-0), en l'amistós jugat a Vannes.

- La selecció espanyola sub-19 ha guanyat 4-0 a Ucraïna amb tres golejadors blaugrana. Alarcón ha marcat el segon, Dani Rodríguez el tercer i Víctor Barberà el quart. Amb aquest triomf s'han classificat per l'Eurocopa sub-19 que es jugarà al juliol a Malta.

- També en categories inferiors, però en aquest cas a la sub-21, Arnau Tenas és titular a la porteria espanyola en l'amistós que juguen a Vannes contra la selecció francesa.

- A les 18.00 hores ha començat el tercer i definitiu partit de la selecció espantola sub-19, que busca classificar-se pel campionat d'Europa. Per tercer partit seguit, els cinc blaugrana (Ángel Alarcón, Ilias Akhomach, Víctor Barberà, Dani Rodríguez i Arnau Casas són titulars.

- Mitja hora més tard, a les 21.30 hores, una altra selecció africana com la del Marroc, amb el central del Barça Atlètic Chadi Riad amb la possibilitat de debutar, disputa un amistós contra el Perú que es juga en territori espanyol, a l'estadi Civitas Metropolitano de Madrid.

- Aquests tres són els partits amb representació del primer equip a Europa, perquè a les 21.00 hores també juga Franck Kessie i la seva Costa d'Ivori a les Comores, en la cuarta jornada de la Classificació per a la Copa Àfrica.

- Avui tenim tres partits amb representació culer. El primer serà l'amistós entre la França Sub-21 i l'Espanya Sub-21 d'Arnau Tenas, a La Rabine de Cannes (18.30 hores). Posteriorment, la selecció espanyola absoluta de Gavi i Balde jugarà la segona jornada de classificació per a l'Eurocopa, contra Escòcia, al Hampden Park de Glasgow (20.45 hores). A la mateixa hora, l'Alemanya de Marc-André Ter Stegen juga un amistós contra Bèlgica al RheinEnergieStadion de Colònia. 

Dilluns, 27 de març

- Robert Lewandowski ha jugat els 90 minuts en la victòria per 1-0 de la selecció polonesa contra Albània, mentre que Kounde ha sortit al minut 81 per disputar els darrers compassos del partit on França s'ha imposat també per 0-1 contra Irlanda.

- D'altra banda, Kounde és suplent contra Irlanda. El defensa blaugrana que va sortir titular en el partit contra Països Baixos, no sortirà en l'onze inicial en el darrer partit de "les bleus". El duel comença a les 20.45 hores.

- Robert Lewandowski surt a l'onze inicial de Polònia. El blaugrana buscarà el gol contra Albània en el segon i últim partit de la selecció polonesa d'aquesta finestra FIFA. El partit comença a les 20.45 hores.

- Aquest dilluns hi ha doble participació de jugadors blaugranes. D'una banda, la França de Kounde visita Irlanda, mentre que la Polònia de Lewandowski rep la selecció albanesa. Tots dos partits es disputaran a les 20.45 hores.

Diumenge, 26 de març

- Avui podria haver jugat Andreas Christensen, però el danès no podrà defensar els colors de Dinamarca després de patir una lesió al soli de la cama esquerra.

- Diumenge tranquil en la finestra FIFA pels internacionals blaugranes. En el dia d'avui no hi haurà cap partit amb participació culer.

Dissabte, 25 de març

- Marc-André Ter Stegen ha deixat la porteria a zero contra el Perú en el triomf de la selecció alemanya (2-0).

- Alejandro Balde ha jugat els 90 minuts en la victòria 3-0 de la selecció espanyola contra Noruega, mentre Gavi ha disputat els primers 58 minuts del partit.

- Dos golejadors blaugrana en el 4-0 de la selecció espanyola sub-19 contra Luxemburg. Ángel Alarcón i Victor Barberà han vist porteria per marcar el segoon i tercer gol, respectivament.

- També és titular Marc-André Ter Stegen en l'amistós que enfronta la selecció alemanya amb el Perú, a partir de les 20.45 hores.

- Ja és públic el primer 11 de Luis de la Fuente com a seleccionador espanyol i el de La Rioja compta amb els dos futbolistes blaugranes que té a la llista. Alejandro Balde parteix com a titular al lateral esquerre i Gavi fa el mateix al centre del camp.

- A les 18.00 hores ha començat un partit amb nombrosa representació blaugrana. La selecció espanyola sub-19, amb els cinc blaugrana convocats a l'11 inicial (Victor Barberà, Ilias Akhomach, Ángel Alarcón, Arnau Casas i Dani Rodríguez) contra la selecció de Luxemburg.

- Dos d'ells, Gavi i Alejandro Balde, amb la selecció espanyola contra Noruega, en el primer partit de la Classificació per a l'Eurocopa de la Roja. El tercer, Marc-André Ter Stegen, amb Alemanya i contra el Perú, en partit amistós. El combinat teutó, com a organitzador de l'Eurocopa 2024, en té garantida la seva participació. Tots dos partits, a partir de les 20.45 hores.

- Bona tarda culers! Comença un nou seguiment de l'activitat blaugrana a l'aturada de seleccions. En aquesta jornada de dissabte, fins a tres jugadors del primer equip poden jugar amb les seves seleccions. 

Divendres, 24 de març

- L'últim jugador blaugrana que ha tingut partit avui ha estat el porter Arnau Tenas, que ha estat suplent en la victòria per 3-2 d'Espanya sub-21 en el partit amistós contra Suïssa.

- La selecció francesa de Jules Kounde, actual subcampiona del món, ha golejat de forma clara els Països Baixos (4-0), amb el defensa blaugrana jugant els 90 minuts. D'altra banda, la polònia de Robert Lewandowski ha caigut a la República Txeca (3-1), en un partit complet del davanter culer.

- Tant Jules Kounde com Robert Lewandowski són titulars amb França i Polònia, respectivament. El defensa blaugrana ocuparà el lateral dret contra els Països Baixos mentre que el davanter buscarà el gol a la República Txeca. Tots dos partits comencen a les 20.45 hores.

- Franck Kessie ha completat tot el partit en el Costa d'Ivori 3-1 Comores. Amb aquesta victòria, els ivorians es situen com a primers de grup amb set punts, un més que Zàmbia i quatre més que Comores, amb qui es tornaran a veure les cares, aquest cop a domicili, el dimarts vinent (14.00 hores).

- A les 17.00 hores ha començat el Costa d'Ivori-Comores, amb Franck Kessie com a titular al centre del camp dels ivorians. L'autor del gol de la victòria al Clàssic parteix d'inici a la tercera jornada de la classificació per a la Copa d'Àfrica.

- Avui podia haver-se jugat un duel entre blaugranes al França-Països Baixos, però Frenkie de Jong no defensarà els colors dels neerlandesos després de patir una lesió al bíceps femoral de la cuixa dreta.

- Aquest divendres hi ha doble participació de jugadors del primer equip. D'una banda, la França de Kounde rep els Països Baixos, mentre que la Polònia de Lewandowski visita la República Txeca. Tots dos partits es disputaran a les 20.45 hores.

Dijous, 23 de març

- Al segon temps, Finlàndia ha empatat però el jove Rasmus Hojlund ha marcat dos gols més i ha signat un hat trick que fa que els danesos hagin inaugurat aquesta fase classificatòria per a l'Eurocopa amb victòria.

- Andreas Christensen, que era titular, ha hagut de ser substituït al minut 18 després de notar unes molèsties. Al descans, els danesos guanyen al descans al combinat finlandès (1-0), amb gol de Hojlund.

- Tornant al primer equip, només un dels sis convocats té partit durant la jornada d'avui, i és que la Dinamarca d'Andreas Christensen inaugura la fase de classificació per a l'Eurocopa del 2024 contra Finlàndia al Parken Stadium de Copenhaguen (20.45 hores).

- En aquest grup ja n'hi ha alguns que han tingut activitat.

  • Alpha Dionkou va ser titular en el Senegal 3-1 Mali de la classificació per la Copa Àfrica sub-23.
  • Els cinc blaugranes van ser titulars amb la selecció Sub-19 d'Espanya a Dinamarca, que va acabar amb empat a zero, en el primer partit de classificació per a l'Eurocopa sub-19.

- A banda dels jugadors del primer equip, també hi ha una nombrosa representació del Barça Atlètic i del Juvenil A. La repassem:

  • Arnau Tenas (Espanya sub-21)
  • Chadi Riad (Marroc)
  • Alpha Dionkou (Senegal sub-23)
  • Ángel Alarcón, Víctor Barberà, Ilias Akhomach, Arnau Casas i Dani Rodríguez (Espanya sub-19)

- Hola, culers! S'han aturat les competicions de clubs, però l'activitat blaugrana no descansa, perquè tenim fins a sis jugadors del primer equip convocats amb les seves seleccions:

  • Alejandro Balde i Gavi (Espanya)
  • Marc-André ter Stegen (Alemanya)
  • Andreas Christensen (Dinamarca)
  • Robert Lewandowski (Polònia)
  • Jules Kounde (França)
  • Franck Kessie (Costa d'Ivori)
Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut