Duel d’alçada al Pireu

El Barça visita dimarts (20h) l’Olympiacos per començar una setmana doble

El Barça visita aquest dimarts (20h, Dazn) l’Olympiacos, en la jornada 27 de l’Eurolliga. El duel al Pireu, primer dels dos partits a domicili que afronta aquesta setmana l'equip, enfronta el segon i tercer classificat de la competició continental, empatats ambdós amb 18 victòries i 8 derrotes.

El rival

L’Olympiacos ha liderat la classificació europea durant bona part de la temporada, fins que la setmana passada va cedir una derrota (83-62) a Milà. Abans, portava una ratxa de set victòries consecutives. L’equip dirigit per Georgios Bartzokas va assaltar el Palau (70-80) a la primera volta, en la jornada inaugural d’aquesta Eurolliga.

Els principals referents del conjunt grec són l’exblaugrana Sasha Vezenkov (18,1 punts i 7,4 assistències per partit), Kostas Sloukas (11,4 punts i 6,6 assistències per partit) i el també exblaugrana Kostas Papanikolau (9,1 punts per partit). Cal tenir en compte altres noms com Thomas Walkup o Moustapha Fall.

El Barça

Per la seva banda, el Barça obrirà al Pireu una setmana de doble visita que culminará divendres a la pista del Fenerbahce, quart classificat de la competició. Els homes de Saras Jasikevicius buscaran recuperar les sensacions viscudes en la victòria de dijous passat davant el Zalgiris (93-74) per oblidar la patacada a Saragossa (85-83) en Lliga Endesa.

El tècnic blaugrana s’ha endut els 15 jugadors del primer equip per afrontar aquests dos partits a domicili.