A per la cinquena victòria seguida a Europa

A per la cinquena victòria seguida a Europa

El Barça rep aquest dijous (19h) el Zalgiris

El Barça rep aquest dijous (19h, Dazn) el Zalgiris Kaunas, en la jornada 26 de l'Eurolliga. Els blaugranes, que saltaran al Palau una hora i mitja més d'hora del que és habitual aquesta temporada, buscaran encadenar cinc triomfs seguits en competició europea.

El rival

El Zalgiris, capaç de derrotar al Barça a la primera volta (73-72), arriba a Barcelona com a desè classificat però empatat a victòries (13) i derrotes (12) amb el sisè, setè, vuitè i novè classificats de l'Eurolliga. Cada partit és vital per a les seves aspiracions per ser al play-off.

Els homes més destacats del conjunt lituà són Ignas Brazdeikis (11,3 punts per partit), Edgaras Ulanovas (11,1 punts per partit) i l'exblaugrana Rolands Smits (10 punts i 5,2 rebots per partit), que tornarà a la que va ser casa seva durant quatre temporades. Cal tenir en compte altres jugadors com Isaiah Taylor, Lekavicius o Hayes.

El Barça

Per la seva banda, el Barça, amb 17 victòries i 8 derrotes, arriba al partit a només un triomf del millor rècord de la competició. En l'última jornada europea, els homes de Saras Jasikevicius van cuallar una actuació sòlida davant el Mònaco (80-70).

El tècnic blaugrana té a tota la plantilla disponible per intentar assaltar la cinquena victòria consecutiva a l'Eurolliga.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut