Barça - Mònaco: Quarta victòria consecutiva a l'Eurolliga (80-70)
Ofert per

Els blaugranes han superat l'equip monegasc per tornar a guanyar després de la Copa

Victòria important del Barça de bàsquet al Palau Blaugrana. Els culers s'han imposat al Mònaco per 80-70 en un bon partit dels homes de Jasikevicius i han aconseguit la quarta victòria consecutiva a l'Eurolliga, la 17a de la temporada a Europa.

Amb aquesta victòria, els blaugranes igualen el Reial Madrid en la segona posició de la classificació, tot i que els blancs tenen un partit menys. El següent compromís del Barça serà el proper dijous 2 de març davant el Zalgiris Kaunas al Palau Blaugrana.

50 punts a la primera part

S'han viscut uns primers minuts intensos que han demostrat la importància d'aquest partit. Els dos equips han sortit una mica imprecisos amb la pilota, però el Barça s'ha començat a endollar des de la línia de tres punts, quan Abrines ha encadenat dos triples consecutius per posar el Barça sis punts per sobre (12-6, min. 5).

Els blaugranes han estat forts en la faceta defensiva durant tot el primer quart, però la gran actuació d’Okobo i de Diallo ha fet que el Mònaco es tornés a apropar en el marcador. Això sí, els culers han recuperat la distància de sis punts gràcies a un triple de Kalinic (24-18).

En el segon quart el Barça ha continuat trepitjant l’accelerador i no ha deixat d’ampliar la diferència amb el Mònaco, amb una gran actuació de Vesely i de Jokubaitis. El txec ha arribat als nou punts abans del minut 20, que han ajudat al Barça a arribar a la màxima diferència fins aleshores, un +12 (42-30, min 16). Fins i tot, abans del descans, el Barça ha aconseguit els 50 punts per deixar el 50-39 al marcador.

Costa, però no s'escapa la victòria

En un gran inici de la segona part, els blaugranes han sortit molt encertats des de la línia de tres i han encadenat dos triples consecutius més, un de Sanli i un d'Abrines que han servit per arribar a la màxima diferència a favor del Barça (56-41, min. 22). Malgrat tot, els visitants han intentat tornar-se a ficar dins del matx i han aconseguit acabar el tercer quart a vuit punts del Barça (65-57).

A més, la distància s'ha retallat fins als tres punts al minut 35, després de quatre minuts i mig sense anotar per part culer. Però els homes de Jasikevicius no s'han donat per vençuts i han lluitat fins a l'últim segon per no permetre la remuntada monegasca.

La millora defensiva del Barça i la bona actuació individual de Mirotic han estat clau per sumar la 17a victòria a l'Eurolliga. Finalment, el Barça ha deixat el marcador amb el 80-70 final.