Partit clau contra el Mònaco al Palau

Partit clau contra el Mònaco al Palau

L’equip monegasc té moltes armes ofensives i és el segon millor equip en el rebot d’atac

El Barça rep aquest divendres, a les 20.45h i en directe per DAZN, l’AS Monaco en la que serà la 25a jornada de l’Eurolliga. L’equip monegasc és actualment el 4t classificat, a un triomf dels culers, i compta a les seves files amb anotadors de primer nivell. Els de Saras, per la seva banda, busquen un nou triomf que asseguri dues victòries més que el Mònaco i també el ‘basket-average’.

El rival

Té en Mike James (17,3 punts), Jordan Loyd (11) Elie Okobo  (12,4) tres dels millors anotadors exteriors de tota l’Eurolliga. Tots ells estan rodejats de jugadors físics i de gran nivell com Diallo, Hall, Motiejunas, John Brown o Blossomgame, entre d’altres. Recentement ha incorporat Chima Moneke, jugador que prové de la NBA i que la temporada passada va jugar a les files del BAXI Manresa.

L’equip que entrena Sasa Obradovic és el segon millor de la competició en el rebot d’atac, el segon millor en robatoris de pilota i també és l’equip que menys pilotes perd per partit.

El Barça

Sarunas Jasikevicius té disponibles els 15 jugadors del primer equip i, per tant, haurà de fer descansar tres jugadors contra l’AS Mònaco. Els blaugranes són conscients de la importància del partit: no només a nivell de classificació sinó també després de la derrota en els quarts de final de la Copa del Rei. Cal tornar a vèncer davant del Palau i recuperar confiança per encarar amb les màximes garanties el tram final de l’Eurolliga i la Lliga Endesa.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut