Els residents de La Masia es posen a prova amb els escacs

Els residents de La Masia es posen a prova amb els escacs

Adrià Pérez, de 10 anys i dues vegades campió de Catalunya de partides ràpides Sub-8, va disputar partides simultànies amb 16 esportistes de la Residència

Els residents de La Masia van viure aquest dimecres a la tarda una experiència diferent i enriquidora. I és que els esportistes de La Masia es van posar a prova amb els escacs després de rebre la visita de l’Adrià Pérez, de 10 anys, i dues vegades campió de Catalunya de partides ràpides Sub-8.  L’activitat va consistir en disputar partides simultànies amb 16 dels diferents esportistes de La Masia que formen part del Futbol Formatiu, el bàsquet formatiu, i l’hoquei formatiu.

Acompanyat del seu pare, Sergi Pérez, va mostrar el seu talent pels escacs i els esportistes de La Masia van haver de mostrar les seves habilitats per intentar aconseguir la victòria en alguna de les 16 partides. L’Adrià Pérez no va donar cap opció i va demostrar perquè és Campió de Catalunya guanyant-les totes, un fet que va acabar amb els aplaudiments de tots els esportistes i professionals de La Masia, presents en l’esdeveniment i que van passar una estona divertida.

L’activitat va servir perquè els esportistes de La Masia enriqueixin el seu entrenament invisible, com ara agilitzar la ment, la capacitat de concentració, la presa de decisió, l’estratègia i ampliar el camp visual, entre molts d’altres. Uns elements indispensables alhora de jugar als escacs, però també a l’esport i en la vida quotidiana, ja que “està demostrat que els escacs ajuden a desenvolupar una gran quantitat de capacitats cognitives”, afegia Sergi Pérez. Diego Kochen, del Juvenil B, va reconèixer que “sempre has d’estar atent i qualsevol moviment té un pla i un sentit”.

En l’acte van participar els següents esportistes: Per part del futbol, Estanis Pedrola del Barça Atlètic, Lamine Yamal del Juvenil A, Hugo Alba, Alexis Olmedo i Diego Kochen del Juvenil B, Siriki Koné de l’Infantil A, Hugo Garcés i Ruslan Mba de l’Infantil B i Adrián Sánchez i Aritz Lairado de l’Aleví A. 

Per part del bàsquet, l’únic participant va ser el jugador del Barça Atlètic, Martín Iglesias, mentre que de l’hoquei patins van participar Lucas Bridge – junior-, Adrià Álvarez, Martí Gabarró i Marc Cáceres – juvenil – i Arnau Álvarez – aleví -.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut