Entrenament al Teatre dels Somnis

Entrenament al Teatre dels Somnis

Els blaugranes disponibles s'han exercitat en un estadi envoltat per molta història i mística, però també amb la pluja típica de Manchester

El Barça s'ha entrenat a Old Trafford

Anomenat també com a Teatre dels Somnisuna definició originada pel llegendari exfutbolista del Manchester United Bobby Charlton, els blaugranes disponibles s'han exercitat per perfilar els detalls de la tornada els play-offs d'Europa League. 

D'aquesta manera, les botes culers han testat la gespa de l'escenari del partit. Un estadi de molta tradició en el Vell Continent. Cada racó d'Old Trafford respira història i atractiu. Ja l'entrada al verd és especial i diferent. Els homes de Xavi han sortit a la sessió des d'una de les cantonades, on es troba el túnel de vestidors.

La part històrica l'escriu des de la Sir Alex Ferguson Stand, en honor al gloriós tècnic red devil, que ha estat un luxós testimoni de l'entrenament barcelonista. Fins a l'estàtua The United Trilogy, situada als voltants de l'estadi i construïda en honor a George Best, Denis Law i Sir Bobby Charlton. Passant per portades de premsa de les memòries exitoses del club anglès que recorren les interioritats d'Old Trafford. 

Sens dubte que els blaugranes han preparat l'importantíssim duel a Europa envoltats de memòries. Però també de somriures, i també per la típica pluja fina que no podia faltar al Teatre dels Somnis. Un escenari on els barcelonistes tenen com a objectiu redactar una pàgina exitosa en aquesta Europa League. 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut