Pina renova fins al 2026

Pina renova fins al 2026

L’atacant del Barça Femení ha signat la seva continuïtat per tres temporades més davant la presència del president Joan Laporta

Claudia Pina ha renovat el seu contracte amb el FC Barcelona fins al 30 de juny de 2026. La davantera de Montcada, que acabava la seva vinculació amb el club a final de temporada, ha segellat la seva continuïtat tres anys més al costat del president Joan Laporta i del directiu Xavier Puig, al despatx de presidència del Camp Nou.

Amb tan sols 21 anys, la ‘6’ blaugrana ja ha deixat de ser una promesa per convertir-se en una realitat del Barça Femení. D’extrem o com a interior s’està erigint en una puntal en els esquemes de Jonatan Giráldez a base de gols i assistències. Pina va passar per totes les categories abans de ser, en aquell moment, la més jove en debutar amb el primer equip, amb 16 anys, el 2018. Des d’aleshores, ha disputat 86 partits oficials, en els que ha marcat 36 gols.

Les valoracions de Claudia Pina

“El Barça ha estat tota la meva vida, soc culer de sempre. Se’m nota. Tinc un sentiment molt gran i espero seguir aquí molts anys més”

 

“El repte és intentar créixer encara més, seguir aportant el màxim i ajudar a cada partit en el que pugui”

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut