Cata renova fins al 2026

Cata renova fins al 2026

La portera del Barça Femení ha segellat la seva continuïtat per tres temporades més davant la presència del president Joan Laporta

Cata Coll ha renovat el seu contracte amb el FC Barcelona fins al 30 de juny de 2026. La portera balear, que acabava la seva vinculació amb el club a final de temporada, ha segellat la seva continuïtat tres anys més aquest dimarts a la tarda al costat del president Joan Laporta i del directiu Xavier Puig, al despatx de presidència del Camp Nou.

Als seus 21 anys, la ‘13’ blaugrana és una de les porteres amb més projecció del panorama internacional. Cata va fitxar pel Barça l’estiu del 2019 i, després d’una primera campanya cedida al Sevilla, des d’aleshores ha demostrat la seva solvència en una posició que comparteix amb Paños i Gemma. En aquests moments la mallorquina es troba a la recta final de la recuperació de la lesió en un genoll que es va produir fa exactament un any.

Les valoracions de Cata Coll

“Miro el futur amb molta ambició. Crec que he fet bona feina, estan confiant en la gent jove i volem apretar perquè volem ser el futur del Barça”

“És veritat que els dos darrers mesos han estat més durs perquè et trobes molt bé, però el destí m’ha volgut posar aquí, a un dia de fer-ne 365 lesionada. Contenta que per fi veig la llum al final del túnel”

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut