Joan Laporta: “S’està fent una investigació independent i rigorosa

Joan Laporta: “S’està fent una investigació independent i rigorosa"

El president ha explicat que s’ha pres la decisió d’externalitzar la investigació relativa a la consultoria tècnica arbitral i de jugadors i ha assegurat que “no permetrà que ningú embruti la història del FC Barcelona”

Joan Laporta ha anunciat que el FC Barcelona ha pres la decisió d’externalitzar la investigació dels fets relatius a la consultoria tècnica arbitral i de jugadors. “S’estan duent a terme unes actuacions per part d’un advocat extern que, juntament amb el seu equip de professionals i sempre en coordinació amb l’Àrea de Compliance del Club, està fent una anàlisi i una investigació per tal que sigui independent i rigorosa, tal com es mereix el FC Barcelona, els seus socis i sòcies i els milions de seguidors que tenim arreu del món”, ha declarat.

En aquest sentit, ha lamentat “el seguit de filtracions d’informació, dades i documents que s’estan produint d’una causa que està en fase d’investigació a la Fiscalia i que hauria de tenir la màxima custòdia”, sempre recordant que “perquè existeixi una societat democràtica ha d’haver-hi un periodisme lliure i independent”.

El president del FC Barcelona també ha volgut explicar com funcionaven aquests pagaments durant el seu primer mandat. “En el meu primer mandat aquests serveis tècnics arbitrals i de jugadors es feien amb la factura corresponent i tenien el suport documental i de vídeo que correspon”, ha aclarit. Tot seguit, ha afegit: “El que s’ha fet més endavant està sota investigació i en el moment que tinguem més informació us ho comunicarem. Tenim ganes de donar totes les explicacions”.

També s’ha referit a Javier Tebas, l’actual president de l’LFP. “Tebas ja ha manifestat públicament el seu desig que jo deixi de ser president del Barça. Això no és casualitat tampoc perquè anem bé, cada vegada millor, i Tebas apareix de manera recurrent per intentar desestabilitzar-nos. No li donaré el gust de complir el seu desig perquè el FC Barcelona és dels seus socis i sòcies”, ha explicat. Sobre Tebas també ha explicat que “és una persona que ha demostrat el seu antibarcelonisme al llarg de la seva trajectòria” i que “ara no perdona que no ens haguem subscrit al conveni amb CVC i a més estiguem defensant la posició de fer una Superlliga”.

Per acabar, Joan Laporta ha recordat que “qui es dediqui a embrutar la història del FC Barcelona tindrà una resposta tan contundent com calgui” perquè la història del Club “s’ha forjat amb molt treball, coneixement i per practicar un futbol espectacular”. 

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut