Balde: “Em veig aquí molts anys”

Balde: “Em veig aquí molts anys”

El lateral blaugrana ha parlat de la seva continuïtat al Club i de molts altres temes en una entrevista al diari Sport

El Barça està en un gran moment de forma, amb una gran ratxa de 16 partits consecutius sense perdre. Tot aquest gran moment de forma del Club, té molts noms propis, ja que el Barça destaca per ser un gran bloc col·lectiu. I un dels jugadors que més està sonant últimament, és Alejandro Balde, el jove lateral del planter s’ha fet un lloc al primer equip i està demostrant ser un dels laterals amb més velocitat i profunditat d’Europa.

El barceloní ha parlat de diversos temes sobre la seva carrera i l’actualitat del Club en una entrevista al diari Sport, a la Ciutat Esporitva Joan Gamper. A continuació, repassem les declaracions més destacades de Balde.

Adaptació al primer equip

“Em sento molt més còmode aquest any que el passat, ja que abans estava una setmana al primer equip i una al Barça Atlètic. Va ser una mica dur, perquè no sabia quin era el meu lloc i no podia adaptar-me bé a cap dels dos equips. Però aquest any em sento un més del vestidor.”

“El meu referent futbolístic és Jordi Alba. Sempre m’he fixat en ell perquè juga a la meva posició. A més, em porto molt bé amb Pablo Torre, Ansu, Gavi, Pedri, Raphinha, Kessie... amb quasi tots.”

El seu joc en defensa

“Quan em va fitxar el Barça, a futbol 7, jugava de davanter i de lateral. Després, a futbol 11, era extrem i ja no volia tornar a ser lateral, no m’agradava. Però al final m’està anant bé allà, perquè amb les meves condicions puc treure molt profit a la posició. Puc fer carreres i estic molt còmode.”

“M’agrada més atacar que defensar, i és cert que durant la meva vida no li he donat molta importància a la faceta defensiva. Però quan he entrenat amb el Barça Atlètic i amb el primer equip és una cosa que em deien que havia de millorar. A poc a poc estic millorant.”

El seu futur

“Va ser un somni fet realitat quan vaig debutar. Va ser tot molt ràpid, vaig debutar amb 17 anys... Era molt jove, bé, soc molt jove encara, però sí, va ser molt ràpid.”

“El Barça m’ha vist créixer des dels set anys i crec que això acaba sent un exemple pels nens del planter. Que et vegin arribar al primer equip és molt important per a tots. És molt bo, perquè una de les senyes d’identitat del Club és la confiança en el planter. Veure com jugadors com Ansu, Gavi o jo hem pujat des del planter servirà de motivació.”

“Sí que és veritat que el meu representat va estar parlant amb Laporta aquí l’altre dia. La meva intenció és continuar, confio en ell al màxim i espero que tot se solucioni. Soc culer, em sento molt còmode aquí i el dia que vaig debutar va ser un somni fet realitat, em veig molts anys aquí.”

Màxima ambició

“El partit davant el United és un partidàs, i hem d’anar a guanyar. Els joves intentem portar-ho de la millor manera, però són els veterans com Busquets o Jordi Alba, que ens diuen que hem d’estar tranquils i que ens centrem en el partit.”

“Jo només he aconseguit un títol amb el Barça, i els joves sempre diem: “A veure si guanyem la Champions, la Lliga...”. Però és molt, molt difícil. S’ha de continuar treballant, tenim equip per guanyar moltes coses. I aquesta temporada només em conformaria si ho guanyem tot.”

“El que va passar a la Champions va ser un cop dur, però també teníem molts fitxatges nous que encara no s’havien adaptat bé. Quan ja ho han fet, s’està veient en el joc i en els resultats. Ara estem a l’Europa League, que també és una competició gran, i l’intentarem guanyar”

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut