Pedri, l’home dels 1-0

És la quarta vegada aquesta temporada que el Barça guanya per aquest resultat amb el canari com a únic golejador

Pedri ho va tornar a fer. Aquest diumenge, contra el Vila-real, el canari va ser l’autor de l’1-0 que va permetre al Barça sumar els tres punts a l’Estadi de la Cerámica. Un bon gol, després d’una recuperació de Kounde i una paret amb Lewandowski, que va obrir el marcador al minut 18.

El partit contra el Vila-real és el vuitè de la temporada que el Barça guanya per 1-0 o 0-1. I el quart en què Pedri és l’autor del gol del triomf, després de marcar contra el Celta, el Getafe, el Girona i el Vila-real. A més, els tres últims d’aquests quatre partits s’han donat en menys d’un mes de diferència.

Pedri, amb 7 gols aquesta temporada, és ja el migcampista del Barça més golejador, complint amb el que Xavi sempre li ha demanat: tenir més gol. Aquest any ho està fent i ja ha donat 12 punts als blaugrana.