Una ratxa de rècord per a Xavi

Una ratxa de rècord per a Xavi

El conjunt del tècnic de Terrassa acumula 16 partits sense perdre en totes les competicions

I ja en van 16! La victòria del FC Barcelona a l’Estadi de la Ceràmica contra el Vila-real (0-1) no només ha servit per acumular tres punts importantíssims i augmentar fins a 11 la diferència amb el Reial Madrid al capdavant de la taula, a l’espera que els blancs juguin el seu partit de lliga. Doncs el fet de no perdre en la visita a terres castellonenques també ha suposat que Xavi Hernández hagi elevat a 16 els partits que fa que no perd de forma consecutiva en totes les competicions.

Una ratxa més llarga i amb millors números que l’anterior

No és un número qualsevol, doncs aquesta ratxa significa la més llarga des que l’entrenador del primer equip blaugrana comencés la seva etapa a les banquetes. Amb l’Al-Sadd no havia arribat a encadenar tants partits seguits sense caure derrotat, i ja amb el Barça, havia arribat fins als 15, entre gener i abril de l’any passat, una xifra que havia igualat la setmana passada amb la victòria contra el Sevilla.

A més, aquesta tongada de 16 partits no només és més llarga que la del 2022, sinó que a més, és millor. Perquè si bé aquella va constar d’onze victòries i quatre empats, la d’ara només compta amb dos empats, i un d’ells fins i tot va acabar en victòria als penals contra el Betis a les semifinals de la Supercopa d’Espanya, que s’acabaria convertint en el primer títol de l’era Xavi.

El Manchester United, el següent obstacle en el camí

A Vila-real, el gol de Pedri li ha servit per mantenir viva una fita personal que buscarà allargar durant molts més partits. No obstant, el calendari ha determinat que el proper obstacle d’un Barça que no perd des del 26 d’octubre sigui un partit tan apassionant com exigent amb la visita del Manchester United a l’Spotify Camp Nou, amb motiu del duel d’anada de l’eliminatòria dels play-off de l’Europa League. 

L’anterior gran ratxa de Xavi, d’aquells 15 partits entre gener i abril del 2022 va veure’s tallada precisament per un partit d’Europa League, en aquell cas contra l’Eintracht de Frankfurt. Ara, seran els Diables Vermells els que amenacin un Barça en estat de gràcia i amb fam per fer que aquests 16 partits sense perdre siguin moltíssims més.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut