Xavi:

Xavi: "El Vila-real et pot guanyar perfectament, com va fer amb el Madrid"

L'entrenador blaugrana ha valorat la difícil visita a Vila-real i també ha parlat de la situació de jugadors com Sergio Busquets, Alejandro Balde o Ansu Fati

El Barça visita l'Estadi de la Ceràmica (diumenge 21.00h) per veure's les cares amb un gran equip com és el Vila-real de l'extècnic blaugrana Quique Setién. Precisament sobre el càntabre, la dificultat de superar els groguets amb les baixes de Sergio busquets i Dembélé, i al voltant del futur de dues de les perles com Ansu Fati o Alejandro Balde n'ha reflexionat Xavi Hernández en la roda de premsa prèvia a aquest partit. En repassem els temes més interessants.

 

El Vila-real i Quique Setién

"A Setién el considero un grandíssim entrenador. Busca un model de joc molt semblant al nostre. Està còmode quan el seu equip té la pilota. Està fent molt bona feina a Vila-real i l'equip és en un bon moment tot i perdre a Elx. Tenen uns centrals molt bons, Dani Parejo és un jugador extraordinari. Pepe Reina amb els peus dona molta calma en el joc. No sé si podrà arribar Gerard Moreno. Et poden guanyar perfectament com ho van fer amb el Madrid."

"L'etapa de Setién al Barça a mi m'enganxa a Qatar. No sé què va passar ni m'interessa. Crec que va ser un tema de resultats, que no pas de gestió de vestidor. Si no guanyem a mi em passarà el mateix que al Quique."

_SG_3043

La importància del partit

"Cada partit és clau i més a hores d'ara. Ens podem posar a 11 punts i afegir més pressió als nostres perseguidors, sobretot al segon que és el Madrid. Cada sortida fora de casa serà molt difícil. Tothom es juga moltíssim, però volem els tres punts, lògicament. Qui tindrà més la pilota tindrà més punts guanyats. Intentarem ser agressius sense pilota i demostrar que estem en un bon moment de forma."

La baixa de Busquets i el seu futur

"La baixa de Sergio és molt important a nivell tàctic. Especialment en els partits d'anada i tornada, on ell posa la pausa. El trobarem a faltar."

"Amb Busi no hi haurà cap problema. Sap que és un jugador importantíssim. És una llegenda viva, i la seva decisió marcarà el que fem. Sap la nostra postura i a partir d'aquí decidirà ell."

Ansu Fati no es mou

"Esperem moltíssim d'ell. Li tinc una confiança cega. Hem anat fent la plantilla en funció del que hem volgut, per això dic que estic molt content amb la plantilla. Ansu ha de ser una peça molt important de present i de futur, però ha de tenir paciència i aprofitar els minuts, i últimament ho està fent.

"En aquests moments no hi ha ningú transferible. S'ha acabat el mercat i no podem parlar de vendes ni històries estranyes, perquè ens estem jugant la temporada. No hem parlat de la venda d'Ansu en tot el gener i en parlem ara... Tinc una esperança en Ansu tremenda, i ell ho sap. No entenc que es parli de la seva venda"

Les renovacions de Balde i Sergi Roberto van per bon camí

"Balde vol quedar-se i no tinc cap nerviosisme en què no pugui renovar. Sé que estem molt a prop. Ell es vol quedar i és feliç aquí. Tindrem jugador per molts anys, no crec que hi hagi cap problema."

"Sergi és un jugador importantíssim. Es pot adaptar a diferents posicions i sempre compleix, és un professional. He insistit en què pugui quedar-se i pugui renovar l’any que ve. Sembla que estem a prop."

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut