Últim adeu a Marcos Alonso Peña

Últim adeu a Marcos Alonso Peña

Una representació del FC Barcelona ha viatjat fins a Madrid per acomiadar l’exjugador blaugrana, pare de l’actual jugador del primer equip

Dia trist a Madrid. El Tanatori de la Paz-Tres Cantos ha acollit aquest divendres al matí l’enterrament de Marcos Alonso Peña, exjugador del FC Barcelona entre el 1982 i el 1987 i pare de l’actual futbolista del primer equip, Marcos Alonso.

El president Joan Laporta, el vicepresident Rafa Yuste, l’entrenador del primer equip Xavi Hernández, el capità Sergio Busquets, el membre del Gabinet de Presidència Enric Masip, el director del futbol formatiu José Ramon Alexanko i el president de l’ABJ Juan Manuel Asensi han estat els representants del FC Barcelona en aquest últim adeu a Marcos Alonso.

Joan Laporta: “Ens va donar moments de glòria”

En declaracions als mitjans del Club, Joan Laporta ha reconegut que Marcos Alonso Peña “va donar moments de glòria al Club en una etapa bonica de la història del Barça”. El president l'ha catalogat com una persona "amb caràcter" i que "sempre ha tingut paraules d'afecte cap al Barça", de la mateixa manera que ha afirmat que ha pogut complir dos dels seus objectius abans de morir: "Veure jugar el seu fill al Barça i conèixer la seva néta".



Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut