Els noms propis de la roda de premsa de Joan Laporta

Els noms propis de la roda de premsa de Joan Laporta

Sergio Busquets, Ansu Fati, Alejandro Balde i Ousmane Dembélé han estat alguns dels noms protagonistes del matí

El president del FC Barcelona ha comparegut a l’Auditori 1899 per fer una radiografia general del Club després de la primera meitat de temporada i com a resultat dels dos primers anys de la gestió de la seva Junta Directiva al capdavant de l’entitat. A banda de l’adjudicació de l’Espai Barça o la situació esportiva del primer equip masculí i de totes les seccions professionals, també s’ha referit al present i futur d’alguns futbolistes de la plantilla que dirigeix Xavi Hernández. En fem un repàs.

Sergio Busquets

“És incombustible. Tenim un equip jove però sense jugadors com en Busi seria difícil que agafessin aquesta bona dinàmica. És un jugador molt important per nosaltres.”

“Ens vam asseure abans de Nadal. Ell tenia propostes de la MLS i sempre ha dit que li agradaria tenir una experiència americana. Podria haver decidit marxat a l’hivern a la MLS i per sort ha decidit que vol acabar aquesta temporada.”

“Si es veu amb forces i sent important, que ho és, ens asseurem i parlarem. Encara no ens hem assegut, perquè cap part considera que sigui el moment”

Ansu Fati

“El representant de l’Ansu ha estat aquests dies a Barcelona, però és un jugador en el qual tenim dipositades unes grans esperances. No tenim noticies que es vulgui fer cap tipus de moviment per la banda del jugador. És una persona integrada i molt estimada al Club”.

“En aquests moments no ens plantegem una possible venda. El futur no el puc predir. Tot això depèn de que sigui un jugador útil pel club i per l’entrenador. Xavi li està donant oportunitats i el jugador ha generat moltes expectatives que pot fer realitat”.

“Ens ho fa saber el seu representant que hi ha clubs interessats. No tenim noticia que el jugador vulgui marxar i està decidit a triomfar aquí”.

Alejandro Balde

“S’està treballant en aquests aspectes (renovació). El que no podem dir és que estigui fet, però sí que està treballada i jo diria que està pràcticament acordada. Balde mostra interès per continuar i nosaltres també. Estem pendent pde poder inscriure-la pel tema del fair play.

2022-01-25_FCBvsREIALSOCIETAT_COPAREI_08

Ousmane Dembélé

“Està content I nosaltres també ho estem. Li tenim molta estima i és molt important per aquest equip.  És un jugador que ens encanta. Des de l’staff tècnic, jo mateix, la junta directiva… estem molt a gust amb Dembélé. El seu contracte acaba el 2024, així que té contracte en vigor i volem que continuï.”

Altres noms propis

A banda d’aquests jugadors, també ha estat preguntat per Leo Messi i unes declaracions del seu germà Matías, i Joan Laporta ha manifestat que “Leo Messi és patrimoni del Barça. Estem molt orgullosos d’haver tingut un jugador del seu nivell. No em feu parlar de Messi perquè pertany al PSG i no vull comentar res sobre jugadors que estan en un altre club, per respecte. A lo del germà li trec tota la importància, a més s’ha disculpat. Màxima comprensió perquè va ser molt trist el seu final”.

El president també ha explicat que João Mendes, fill de Ronaldinho, s’incorporarà al Club després d’uns dies entrenant. “L’altre dia vam parlar amb en Roberto (en al·lusió a Roberto de Assis, germà i agent de Ronaldinho) i cal tancar unes coses al Brasil. Li farem contracte. El noi té planta i estem contents que segueixi aquí la seva carrera. Estem contents de seguir tenint aquesta relació amb en Ronaldinho”.

Per últim, Mateu Alemany ha explicat la situació de Julián Araujo, futbolista de Los Ángeles Galaxy. “És un futbolista que seguíem de fa temps que, per circumstàncies, per un error del sistema de FIFA, no es va poder tancar. Els famosos 18 segons. Era un futbolista que venia pel segon equip. Comptem amb ell i es busquen solucionem, via TAS o jugar en algun equip aquests cinc mesos el jugador i després incorporar-se”.

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut