El Barça-Manchester United, darrer partit amb el carnet del 2022

El Barça-Manchester United, darrer partit amb el carnet del 2022

A partir del partit del 19 de febrer contra el Cadis, els socis només podran accedir a l’Estadi amb el nou carnet del 2023

El partit corresponent a l’anada dels setzens de final de l’Europa League, que es jugarà a l’Spotify Camp Nou el dijous 16 de febrer entre el FC Barcelona i el Manchester United (18.45 hores), serà el darrer en el qual els socis i sòcies del Barça podran encara accedir a l’Estadi amb el carnet de soci del 2022.

En el següent partit que el primer equip jugarà a casa, que serà contra el Cadis, el diumenge 19 de febrer (21.00 hores), el carnet del 2022 ja haurà caducat i els socis només podran entrar amb el corresponent a l’any 2023.

El nou carnet d’aquest any es va enviar a finals de  l’any passat al domicili que consta a la fitxa de cada soci. En el cas d’aquells socis o sòcies que no els hi hagi arribat, cal que contactin amb de l’Oficina d’Atenció al Barcelonista (OAB).

Cessió dels abonaments amb formulari

En el partit contra el Manchester United s’aplica un nou funcionament en la cessió dels abonaments. Per assistir a aquest partit de l’Europa League, els usuaris de l’abonament hauran de ser els titulars o en cas que vulguin cedir els seus abonaments a una altra persona hauran d’emplenar un formulari amb les dades de la persona que farà ús en aquest partit.

A aquest formulari es pot accedir a través de l'enllaç següent:

La cessió de l’abonament es podrà fer a un soci o a un no soci. Un cop efectuada la cessió, no es podrà recuperar ni canviar el destinatari, i l’accés a l’Estadi anirà a nom de la persona destinatària.

Per accedir a l’Estadi, la persona que hagi rebut l’abonament, ha de portar: el formulari imprès o digital, el carnet de soci -el seu o el del titular -, el carnet de l’abonament i el DNI propi, documents que es poden demanar de manera aleatòria.

A l’hora d’entrar a les instal·lacions de l’Spotify Camp Nou, es recomana venir amb antelació i portar la documentació preparada per reduir el temps d’espera en les portes d’accés a l’Estadi.

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut