Pol Valera, presentat com a blaugrana:

Pol Valera, presentat com a blaugrana: "És un tren que només passa un cop a la vida"

El jove central ha comparegut davant dels mitjans de comunicació amb el directiu responsable de la secció, Joan Solé

Aquest dimarts, després de disputar els primers minuts com a blaugrana en el partit contra el Granollers, ha estat presentat oficialment com a nou fitxatge culer Pol Valera. La presentació ha tingut lloc a la sala de premsa de la Ciutat Esportiva Joan Gamper, amb la presència del directiu responsable de la secció, Joan Solé.

Joan Solé ha destacat que és una "molt bona incorporació que reforça a tots els nivells el potencial de l'equip". El directiu responsable de la secció també ha destacat que el fitxatge "arriba en un moment molt important, sobretot, amb els problemes lesions que arrossega l'equip i recorda que segueixen treballant per fer més gran, encara, la secció".

Amb ganes d'aportar a l'equip

Pol Valera ha destacat la importància d'acceptar l'oferta del club blaugrana: "Estic molt agraït per l'oportunitat. És un tren que només passa un cop a la vida i s'ha d'aprofitar. Ara toca treballar i adaptar-me ràpid." A més, el jove central ha assegurat que el seu objectiu és poder aportar a l'equip el més ràpid possible. "Vinc amb la intenció d'ajudar com sigui i, sobretot, impulsar a l'equip a complir els objectius de la temporada."

D'altra banda, ha confessat que el fitxatge arriba en el millor punt de la seva carrera: "És el moment oportú. Com a jugador m'he sentit molt còmode aquesta temporada, tant en l'àmbit personal com amb els resultats de l'equip". Ara tocarà veure el paper del jove jugador a les files de Carlos Ortega, de fet, Valera ha deixat quatre pinzellades del que li ha demanat el tècnic blaugrana: "M'ha demanat que em focalitzi en la posició de central, però considero que soc polivalent i podria jugar en altres posicions com la de lateral esquerra". Ara bé, és conscient que el més important és "guanyar minuts amb treball i paciència".

2022-02-07_PRESENTACIOPOLVALERA_34

Finalment, ha remarcat que, tot i que considera el Granollers casa seva, porta seguint el Barça tota la vida: "Des de ben petit que segueixo el club. És molt difícil dir que no al Barça, com a seguidor i, també com a jugador. Quan ets professional vols optar a tots els títols i jugar a totes les competicions i quin millor lloc que fer-ho en aquest club, no en vaig tenir cap dubte.”

Incorporació immediata

La incorporació de Pol Valera a mitjans de la temporada ha estat a causa de les lesions de Haniel Langaro i Tim N’Guessan. Malgrat que en el cas del francès s’espera que pugui tornar a l’equip properament, la lesió de Langaro és de llarga duració i el Club ha preferit avançar una operació que tenia prevista per al proper estiu.

Valera va debutar amb el Fraikin Granollers la temporada 2017/18, on va jugar només onze partits. A partir de l’any següent, el central ja va fer-se un forat a la rotació del primer equip vallesà i cada temporada ha anat millorant el seu joc. Cada any els seus registres anotadors han augmentat exponencialment. De fet, la temporada anterior va anotar 154 gols en els 29 xocs de Lliga que va jugar.

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut