Torna la lliga

Torna la lliga

El Barça començarà la segona volta a la pista del Fraikin Granollers

El Barça reprendrà la Lliga Plenitude Asobal davant del Fraikin Granollers, segon classificat a la competició (Esport3/LaLigaEsportstv, 20.05 h). Els vallesans van acabar la primera volta amb només dues derrotes i fent una gran feina que els ha permès estar entre els millors. D’aquesta manera, voldran derrotar al Barça davant de la seva afició que s’espera que ompli el Palau d’Esports de Granollers. 

Per la seva banda, el Barça vol mantenir la línia amb la que va acabar la primera volta quan va endur-se la Supercopa Ibèrica. Els homes dirigits per Carlos Ortega són líders a la competició domèstica i a la Champions i després de només dos entrenaments junts, els blaugranes hauran de demostrar que segueixen sent el rival a batre en totes dues competicions. 

Valera i Reguart, canvi de destí

El passat dimecres es va fer oficial el traspàs de Pol Valera al Barça per les properes tres temporades i mitja. D’aquesta manera, Valera podria debutar amb la samarreta blaugrana davant del seu ex equip i davant de la seva afició fins fa només uns dies. L’altre protagonista del xoc serà el jove Bruno Reguart. El central format a l’handbol base blaugrana ha estat cedit als del Vallès fins el juny del 2024. 

Sense Ariño, Langaro i Petrus

El tècnic blaugrana no podrà comptar amb tres dels seus jugadors per culpa de les lesions que pateixen. Aitor Ariño s’estarà entre sis i set mesos de baixa per una lesió al genoll. Haniel Langaro va trencar-se el taló d’Aquil·les a l’últim xoc de la EHF Champions League davant del Nantes mentre que l’altre brasiler del Barça, Thiagus Petrus, va lesionar-se als isquiotibials de la seva cama i s’estarà encara dues setmanes de baixa. 

Carlos Ortega: “Als jugadors els demano màxima concentració i total respecte pel rival”

“Mirarem de mantenir el nivell que hem tingut aquesta temporada i crec que el joc ha estat bastant bo en línies generals. Sabem que aquest partit arriba en el pitjor moment possible sense temps de preparar-lo i entrenar junts una altra vegada però també és cert que molts jugadors venen cansats però en un moment de forma bo”.

“Hem tingut dos dies per preparar el partit junts. Dimecres vam fer un dinar per a que els jugadors es posessin una mica al dia. Als jugadors els demano màxima concentració i total respecte pel rival. Són un equip que ha fet les coses molt bé a la primera volta que juguen a casa seva i ficaran molt de públic i voldran guanyar-nos malgrat que nosaltres també”.

“El Pol ha entrenat només un parell de cops amb nosaltres i serà un partit molt emotiu i complicat per a ell. Ha estat un mes de moltes emocions pel fet d’anar al Mundial i fitxar pel Barça i gairebé no ha tingut temps d’acomiadar-se dels seus companys. La idea és que jugui més de central però és polivalent per jugar al lateral”. 

barcelona-handball-22-squadlist-tw-28bdb2e6-46d7-4243-9e03-36b04934b9ca

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut