El Manchester United, un rival en forma

El Manchester United, un rival en forma

Els blaugranes s'enfrontaran al conjunt d'Old Trafford als setzens de l'Europa League en un clàssic europeu entre dos conjunts que estan firmant una bona temporada / FOTOS: MANCHESTER UNITED

Aquest dijous 16 arrenquen els setzens de final de l’Europa League per al FC Barcelona amb tot un partidàs davant el Manchester United. L’anada de l’eliminatòria serà a l'Spotify Camp Nou i la tornada serà el 23 de febrer a Old Trafford. Ara bé, com arriba el United a la doble cita contra els culers?

Viu en quatre competicions

El Manchester United ha millorat molt en els darrers mesos, després d’un inici complicat a la Premier League dels Red Devils, on van perdre els seus dos primers partits. Ara el United ha agafat un bon ritme competitiu i no coneix la derrota en els darrers 17 partits, exceptuant l'ensopegada a la Premier League per 3-2 davant l'Arsenal. Set triomfs, dos empats i una única derrota a la Lliga, a banda de cinc triomfs a la Carabao Cup, que li han permès arribar a la final davant el Newcastle, i dues victòries més a la FA Cup. A més, el Manchester United és l’únic club anglès viu en quatre competicions: la Premier, la FA Cup, la Carabao Cup i l’Europa League.

Els de Ten Hag són tercers a la Premier League amb 46 punts, a dos del City, que va segon però té pendent per disputar un partit. El líder de la Premier League és l’Arsenal amb 51 punts, que té cinc punts més i dos partits menys que els d'Old Trafford. A l’Europa League els Red Devils van quedar segons al seu grup per darrere la Reial Societat i per davant el Sheriff i l’Omonia, guanyant tots els partits menys una derrota davant el conjunt de Sant Sebastià.

GettyImages-1246227766

Un equip reforçat

Els anglesos van fitxar aquest estiu jugadors de renom mundial com Casemiro i Christian Eriksen, i a la vegada amb jugadors amb molt potencial com l’extrem brasiler Antony i el central campió del món Lisandro Martínez. A més, aquest mercat d’hivern ja ha reforçat la porteria amb la cessió de l’anglès Jack Butland.

Precisament Casemiro i Rashford són els jugadors més en forma del United. Rashford porta 12 gols a la Premier i tres a l’Europa League i l’exjugador del Madrid està sent clau pel joc de Ten Hag. El United és un equip molt perillós a les contres que, gràcies a la velocitat i qualitat dels seus jugadors ofensius, pot crear-li molt perill a la defensa blaugrana.

La baixa més sonada que ha tingut en aquesta temporada ha estat la marxa de Cristiano Ronaldo. El portuguès va començar la temporada amb el conjunt de Manchester, però abans de l’inici del Mundial es va desvincular del club i va acabar marxant a l’Al-Nassr de l’Aràbia Saudita. A més, fa poc s'ha confirmat la baixa d'Eriksen fins al tram final de curs. Una baixa per la qual han incorporat a Sabitzer, cedit pel Bayern de Munic, fins a final de curs. 

GettyImages-1246789585
Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut