Rècord històric del Barça Femení a Instagram

Rècord històric del Barça Femení a Instagram

El compte oficial de l’equip va tancar el 2022 amb 95,3 milions d’interaccions, el número més alt mai abans registrat per un equip femení al món

El Barça Femení no para d’assolir rècords. I no només esportius, amb els èxits blaugrana, sinó que aquest creixement ha traspassat a les xarxes socials. I és que el compte d’Instagram @fcbfemeni va tancar el 2022 amb 95,3 milions d’interaccions. Un nou màxim històric, perquè aquesta xifra és el número més alt mai abans registrat al món per un equip esportiu femení. 

El FC Barcelona ha fregat els 100 milions d'interaccions a Instagram al 2022.

De fet, el creixement del compte d’Instagram del Barça Femení ha viscut un increment d’interaccions impressionant en només un any. @fcbfemeni va aconseguir 35,1 milions d’interaccions durant el 2021 i, per tant, l’augment respecte els 95,3 milions d’aquest any és del 172%

El compte d'Instagram del Femení ha crescut un 172% durant el 2022.
El compte d'Instagram del Femení ha crescut un 172% durant el 2022.

Uns números que col·loquen l’equip femení del Barça al capdavant de la classificació, amb un marge molt ampli respecte els seus perseguidors. En segona posició se situa el Chelsea Femení, amb 44,9 milions d’interaccions, mentre que tanca el podi l’Arsenal, amb 25,2 milions. La quarta posició és per al compte d’Instagram del Reial Madrid Femení, amb 24,4 milions, i la cinquena per al Corinthians, amb 21,3 milions d’interaccions en aquest 2022. 

Líders també a Twitter

Per la seva banda, el Barça Femení també és referent dins l’àmbit del futbol a Twitter. El compte @fcbfemeni també lidera en aquesta xarxa social i, fins i tot, competeix amb els equips de futbol a nivell global.

Se situa en el top-3 a l’estat espanyol i únicament és superat pel compte principal del FC Barcelona i del Reial Madrid, situant-se per davant de la resta dels 18 equips de la Primera Divisió masculina.

10 bilions d'interaccions al compte principal d'Instagram

A més de les bones dades al compte femení, també cal destacar el rècord assolit al compte principal d'Instagram del FC Barcelona, en què s'han superat els 10 bilions d'interaccions des que es va crear el compte el gener del 2013. El segon equip amb més interaccions a nivell històric és el Manchester United, amb més de 7 bilions d'interaccions, força lluny de les xifres culers.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut