Reial Madrid - Barça: S’escapa el Clàssic a la pròrroga (91-86)
Ofert per

Reial Madrid - Barça: S’escapa el Clàssic a la pròrroga (91-86)

Els blaugranes han caigut derrotats al WiZink Center i, d'aquesta manera, han perdut el lideratge de l’Eurolliga

No ha pogut ser. El Barça ha perdut el Clàssic a la pròrroga després que el Madrid remuntés una diferència d'11 punts. El partit se li ha escapat al Barça a l'últim quart on ha tingut un parcial desfavorable de 23-14. Finalment, a la pròrroga el conjunt blanc ha culminat la remuntada a casa.

Superioritat inicial blaugrana

Gran inici de partit dels homes de Saras Jasikevicius. Els blaugranes han sortit molt forts en els primers minuts, sobretot gràcies a una gran defensa. En els primers cinc minuts, el Madrid només havia pogut fer quatre punts (4-12). I gràcies als triples de Mirotic, Satoransky i Laprovittola, els culers han arribat a la màxima diferència del primer quart: un +11 al minut 8 (9-20).

Però, precisament quan millor semblava que estava el Barça, ha aparegut el Reial Madrid per retallar distàncies. Els blancs han aconseguit un parcial de 7-0 en els dos últims minuts de primer quart quedant a només quatre punts (16-20).

El segon quart ha començat amb els dos conjunts més imprecisos, però el Barça ha augmentat el seu avantatge a sis punts. A la segona part del quart, el Madrid s'ha endollat i ha igualat molt més el matx, i amb una cistella de Musa els madrilenys s'han posat a només tres punts. El Barça ha reaccionat i ha deixat el marcador a set punts dels blancs al final de la primera part, gràcies a un gran encert des del perímetre de Satoransky i Laprovittola (32-39).

A la pròrroga

A la represa els blancs han trepitjat l'accelerador i han aconseguit passar del 34-44 al 42-44. Un parcial de 8-0 per als blancs, que han tingut un millor inici de tercer quart. L'elenc local ha passat d'estar a 10 punts a només dos en qüestió de segons.

Però una nova vegada, els de Jasikevicius han tornat a demostrar caràcter i s'han allunyat al marcador, encadenat tres triples seguits (dos de Kalinic i un de Satoransky) per acabar el tercer quart a nou punts: 50-59.

El partit s'ha tornat boig a l'últim quart. De nou, el Madrid ha tornat a tenir una bona fase ofensiva posant-se per primera vegada per davant al marcador, amb un parcial de 19-8 a l'últim quart, quan quedaven només tres minuts de partit. Però el Barça no s'ha rendit i ha aconseguit forçar la pròrroga empatant el matx a 73.

S’escapa el Clàssic

A la pròrroga el Madrid ha estat superior al Barça gràcies a un gran Musa i un bon Deck, que han acabat de decidir el Clàssic en favor dels locals. El Barça no ha estat encertat en els cinc minuts d'afegit i no ha aconseguit forçar una nova pròrroga i ha acabat caient de cinc, 91-86.

LA FITXA

Reial Madrid, 91

Barça, 86

Reial Madrid: Tavares (10) , Hezonja (7), Yabusele (4), Hanga (-) i Musa (18) – cinc inicial – Williams-Goss (-), Caseur (-), Rudy (6), Sergio Rodríguez (4), Deck (23), Poirier (-) i Sergio Llull (19).

Barça: Satoransky (12), Laprovittola (8), Kalinic (8), Mirotic (17) i Vesely (12) – cinc inicial – Da Silva (-), Sanli (6), Abrines (9), Higgins (10), Kuric (-), Jokubaitis (2) i Nnaji (2).

Parcials: 16-20, 32-39 // 50-59, 73-73 // 91-86

Àrbitres: Sreten Radovic, Joseph Bissang i Tomislav Hordov.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut