Rolfö renova fins al 2026

Rolfö renova fins al 2026

La carrilera esquerrana del Barça Femení ha segellat la seva continuïtat per tres temporades més davant la presència del president Joan Laporta

Fridolina Rolfö ha renovat el seu contracte amb el FC Barcelona fins al 30 de juny del 2026. La carrilera sueca, que acabava la seva vinculació amb el Club a final de temporada, ha segellat la seva continuïtat tres anys més al costat del president Joan Laporta, al despatx de presidència del Camp Nou.

Des que va arribar a Can Barça, fa una temporada i mitja, Rolfö ha ofert un rendiment extraordinari tant de lateral com d’extrem per l’esquerra. De 29 anys, el seu físic marca la diferència, però també ha demostrat la qualitat tècnica per encaixar en l’estil culer. Acumula 63 partits i 17 gols de blaugrana. 

 

Les valoracions de Fridolina Rolfö

“Em sento molt contenta de seguir aquí, gaudeixo cada dia”.

“És un club molt especial. Des que vaig arribar han passat moltes coses, ho hem pogut veure en els partits al Camp Nou, amb una afició sorprenent que ens dona un gran suport. Estic molt orgullosa de representar aquest club”.

“Jugar de lateral era un gran repte. Com que m’agraden els reptes, és divertit i sento que he evolucionat molt des que vaig venir”.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut