Cinc joves socis i sòcies segueixen el Barça-Getafe des de la Llotja Presidencial

Cinc joves socis i sòcies segueixen el Barça-Getafe des de la Llotja Presidencial

L'elecció dels seleccionats es va fer per sorteig entre els membres de la Zona Jove

Cinc joves socis blaugrana d’entre 18 i 30 anys van tenir l’oportunitat de seguir des de la Llotja presidencial de l’Spotify Camp Nou el partit de Lliga que van jugar el diumenge passat el Barça i el Getafe, gràcies a la iniciativa Llotja Oberta Zona Jove, impulsada des de l’Àrea Social del Club.

Aquesta iniciativa de la Llotja Oberta Zona Jove té lloc en un partit de Lliga del primer equip, i aquesta temporada s’ha efectuat en aquest xoc contra el Getafe, després d’haver-se fet un sorteig entre tots els socis i sòcies integrants de la Zona Jove del FC Barcelona per escollir el nom dels cinc agraciats, que van poder assistir al partit amb un acompanyant cadascú.

Els joves van presenciar el partit com a convidats a la Llotja President Sunyol i van poder presenciar i respirar l’ambient que es viu en aquest lloc privilegiat de l’estadi durant un partit de futbol.

Així mateix, els joves socis i els seus acompanyants van poder saludar i intercanviar unes paraules amb el president Joan Laporta i fer-se una fotografia amb ell i amb el directiu responsable de l’Àrea Social, Josep Ignasi Macià. 

Al marge d’aquesta Llotja especial dedicada als socis i sòcies de la Zona Jove, el Club efectua al llarg de la temporada diverses accions de Llotja Oberta, que permeten que diferents membres del seu col·lectiu social puguin assistir a les llotges presidencials de l’Spotify Camp Nou, estadi Johan Cruyff o Palau Blaugrana.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut