L'Spotify Camp Nou celebra la Supercopa d'Espanya i els 700 partits de Sergio Busquets

L'Spotify Camp Nou celebra la Supercopa d'Espanya i els 700 partits de Sergio Busquets

En la prèvia del Barça-Getafe hi ha hagut ovació per a tota la plantilla i per al capità, que ha rebut una samarreta commemorativa de mans del president Joan Laporta

La prèvia del Barça-Getafe ha servit per dur a terme una doble celebració pendent. La primera, celebrar la Supercopa d’Espanya assolida el cap de setmana passat contra el Reial Madrid a Riyadh (Aràbia Saudita). Després de rebre el tradicional passadís per part del Getafe tota la plantilla, convocats i no convocats i amb el capità Sergio Busquets al capdavant, ha ofert la 14a Supercopa a un Spotify Camp Nou que ha corejat allò de “Campions, campions!” mentre els jugadors es feien la fotografia de rigor.


Un cop oferta la Supercopa, l’atenció s’ha centrat en el capità Sergio, que ha rebut una samarreta commemorativa emmarcada de mans del president Joan Laporta per celebrar la dificilíssima fita d’arribar als 700 partits oficials amb el primer equip. Als videomarcadors de l'Spotify Camp Nou també s'ha pogut veure un emotiu vídeo en què es repassaven els jugadors als quals ha superat pel que fa a partits jugats.

El ‘5’ blaugrana va assolir la xifra en la semifinal de la Supercopa contra el Betis i, de fet, aquest diumenge contra el Getafe ja ha disputat el seu duel número 703. A la fotografia s’hi ha volgut afegir també els fills de Sergio, que a la samarreta duien un ‘Papi’ estampat. Un homenatge rodó.

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut