Duel important al Palau per tancar la primera volta

Duel important al Palau per tancar la primera volta

El Surne Bilbao (dg, 12.30h) apura les seves opcions de Copa

El Barça rep aquest diumenge (12.30h, Movistar + Deportes) el Surne Bilbao Basket, en la jornada 17 de la Lliga Endesa, l’última de la primera volta. El conjunt basc, encara amb opcions d’entrar a la Copa del Rei, necessita una victòria matinal combinada amb una derrota del Valencia per ser a Badalona.

El rival

El Bilbao arriba al partit amb un balanç de vuit victòries i vuit derrotes, i ha aconseguit guanyar com a visitant en alguna pista tan complicada com la del Joventut de Badalona. Tot i un gran inici, l’equip de Jaume Ponsarnau, cinquè millor en rebots defensius de la competició, ha patit tres derrotes en els seus últims quatre compromisos.

Els homes més importants de l’equip basc són l’exblaugrana Ludde Hakanson (14,7 punts i 4,9 assistències per partit), Adam Smith (13,4 punts per partit) i Jeff Whitey (9 punts i 6,3 rebots per partit). Cal tenir en compte altres noms com Michale Kyser, Xavi Rabaseda o Francis Alonso.

El Barça

Per la seva banda, el Barça arriba al duel amb 13 victòries i tres derrotes, empatat amb el Reial Madrid i el Baskonia amb el millor rècord de la Lliga Endesa. Els blaugranes són segons per l’'average' total, 10 punts darrere d’un equip blanc que rebrà diumenge a la tarda (17.30h) al Río Breogán al Wizink Center. L’equip que surti líder d’aquesta jornada tindria un dia de descans entre els quarts de final i les semifinals de la Copa del Rei.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut