L'Spotify Camp Nou acollirà la Final Four de la Kings League Infojobs el pròxim 26 de març

L'Spotify Camp Nou acollirà la Final Four de la Kings League Infojobs el pròxim 26 de març

L’Estadi serà l’escenari de la primera final de la Lliga dels Reis, una competició en què 12 dels ‘streamers’ hispanoparlants més coneguts presideixen els equips participants

L’Spotify Camp Nou acollirà el pròxim 26 de març la Final Four de la Kings League Infojobs, en què els quatre millors equips de la competició es jugaran el títol de campió. Així, l’Estadi serà l’escenari de la primera de les finals d’aquesta Lliga dels Reis, una competició on participen 12 equips, presidits per 12 dels streamers hispanoparlants més rellevants del món.

Els aficionats que vulguin presenciar l’espectacle podran adquirir les entrades, aquest divendres 20 de gener, a partir de les 21.00 hores. Les entrades inclouen les dues semifinals, el partit pel tercer i quart lloc, a més de la gran final.

Què és la Kings League?

La Kings League és una competició de futbol real, en la que 12 dels streamers hispanoparlants més rellevants del món presideixen els equips participants, que han competit cada setmana -un total d’onze jornades- des del seu inici el dia 1 de gener del 2023 fins a l’emocionant Final Four del proper 26 de març.

La Lliga dels Reis és un projecte de futbol diferent al tradicional, basat en partits de futbol 7 de curta durada (40’) on es potencia la diversió i l’espectacle. Amb l’objectiu de crear una experiència immersiva, l’audiència participa en l'elecció de les normes del joc i pot presenciar converses entre entrenadors i jugadors.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut