Els set possibles rivals del Barça als quarts de la Copa

Els set possibles rivals del Barça als quarts de la Copa

Després de superar el Ceuta, els de Xavi Hernández descobriran l’adversari de la següent ronda copera aquest divendres

Ja tan sols queden vuit equips vius a la Copa del Rei 2022/23. I és que després de la finalització dels vuitens de final, el torneig del KO està arribant a les seves fases més decisives. Així doncs, el FC Barcelona ja coneix els set possibles rivals de la següent fase: Sevilla, Reial Societat, València, Athletic, Atlètic de Madrid, Osasuna i el Reial Madrid.

El sorteig dels quarts de final se celebra aquest divendres 20 de gener a les 13.00 hores a la seu de la RFEF. Durant el sorteig s’emparellaran els equips, tots de Primera Divisió, que disputaran les quatre eliminatòries que es jugaran els dies 24, 25 i 26 de gener. Els duels també seran a partit únic, i l'estadi que acollirà cada matx dependrà de quina bola surti primer. 

Els set possibles rivals del Barça

Els primers a certificar la següent ronda van ser el Sevilla i Reial Societat en derrotar per la mínima a l'Alabès i al Mallorca respectivament. Als bascos els va bastar un gol matiner per a certificar la classificació mentre que els andalusos van aconseguir el bitllet per a quarts gràcies a un gol de l'exblaugrana Ivan Rakitic a l'inici de la segona meitat.

El València i l'Atlètic de Madrid van superar amb més facilitat els seus respectius adversaris, Sporting de Gijón (0-4) i Llevant (0-2). L'altre conjunt que també es va endur la victòria a domicili en la segona data de partits de Copa d'aquests passats vuitens, va ser Osasuna. Els de Jagoba Arrasate van traslladar la seva bola al bombo de la següent ronda en eliminar el Betis en la tanda de penals. El contrapunt de triomfs visitants d'aquest dimecres el va posar l'Athletic Club. Els de Valverde van guanyar l'Espanyol a San Mamés per la mínima.

L'últim equip en classificar-se ha estat el Reial Madrid, que ha aixecat un 2-0 advers a la mitja part al camp del Vila-real per acabar accedint a la ronda de quarts.

Així doncs, aquests vuit equips lluitaran per avançar a les semifinals. Per fer un pas més per aconseguir el bitllet de la final que es disputarà el 6 de maig a l’estadi de La Cartuja.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut