Duel a una pista quasi inexpugnable

Duel a una pista quasi inexpugnable

El Barça visita dijous (20.30h) el Cazoo Baskonia

El Barça visita aquest dijous (20.30h, Dazn) la pista del Cazoo Baskonia, en la jornada 20 de l’Eurolliga. El conjunt basc no perd al Fernando Buesa Arena en competició europea des de fa sis partits.

El rival

El Baskonia acumula un balanç d’onze victòries i vuit derrotes, les tres últimes de manera consecutiva i totes com a visitant. El conjunt dirigit per Joan Peñarroya, que va caure al Palau Blaugrana en la primera volta (96-84), ha estat sempre en les posicions d’accés als play-off durant aquesta Eurolliga.

Els homes més destacats de l’equip basc són Markus Howard (dubte per a dijous per lesió, amb 15,9 punts per partit), Pierria Henry (dubte per a dijous per lesió, amb 9,9 punts i 6,2 assistències per partit) i Darius Thompson (10,5 punts i 5,3 assistències per partit). Cal tenir en compte altres noms com Matthew Costello, Vanja Marinkovic, Rokas Giedraitis o Maik Kotsar.

El Barça

Per la seva banda, el Barça, amb dotze victòries i set derrotes, buscarà tornar al camí del triomf a Europa després de perdre divendres passat amb l’Anadolu Efes. Respecte a aquell partit, l’expedició blaugrana suma a Tomas Satoransky, que ja ha pogut agafar una mica de rodatge amb el grup.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut