Múrcia, última parada de la setmana

Múrcia, última parada de la setmana

El Barça visita l’UCAM aquest diumenge (17h)

El Barça visita aquest diumenge (17h, #Vamos de Movistar+) la pista de l’UCAM Murcia, en la jornada 16 de la Lliga Endesa. Els blaugranes buscaran, en el tercer partit de la setmana, una victòria que els mantingui com a colíders de la competició domèstica.

El rival

L’UCAM Murcia, que arriba al duel amb un balanç de set victòries i vuit derrotes, és a només un triomf de les posicions que donen accés a la Copa del Rei, amb dues jornades per disputar abans que es tanqui el tall. El conjunt dirigit per Sito Alonso ha tombat en els seus últims partits a casa al Gran Canaria i al Lenovo Tenerife.

Els homes més destacats de l’UCAM Murcia són Travis Trice (12,7 punts i 3 assistències per partit), Thad McFadden (12,5 punts per partit) i Nemanja Radovic (11,6 punts i 5,4 rebots per partit). Cal tenir en compte altres noms com l’exblaugrana Artem Pustovyi, Jordan Davis o Sadiel Rojas.

El Barça

Per la seva banda, el Barça acumula 12 victòries i 3 derrotes, xifres que el mantenen com a colíder de la Lliga Endesa empatat amb el Reial Madrid i el Cazoo Baskonia. L’expedició blaugrana, que compta amb 13 jugadors, disputarà diumenge el tercer partit de la setmana, després de guanyar a l’Asvel Villeurbanne i perdre davant l’Anadolu Efes.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut