El Reial Madrid, rival a la final de la Supercopa d’Espanya

El Reial Madrid, rival a la final de la Supercopa d’Espanya

Els blancs van desfer-se del València a la tanda de penals en la primera semifinal

Hi haurà Clàssic a Riad. El FC Barcelona i el Reial Madrid s’enfrontaran a la gran final d’aquest diumenge (20 hores), que decidirà el campió de la 39a edició de la Supercopa d’Espanya. Els culers són el conjunt amb més títols a la història de la competició (13), mentre que els blancs (12) podrien igualar aquest registre en cas de victòria diumenge. 

16a final contra el Reial Madrid

Tot i ser un Clàssic, ja han passat cinc anys i mig de l’última final contra el Reial Madrid. També va ser a la Supercopa d’Espanya, llavors encara en format de doble partit i amb triomf final blanc. De fet, en set finals de Supercopa, el Barça només ha sortit victoriós en una: la de l’estiu del 2011, que també segueix sent l’última final guanyada contra el Reial Madrid. La resta de finals de Supercopa han estat per als blancs.

Els registres s’igualen si incorporem les finals de la Copa del Rei. A la competició del KO el Reial Madrid ha sortit campió en quatre de les set finals disputades, mentre que els blaugranes s’han imposat en tres ocasions: la temporada 1967/68 (0-1), 1982/83 (2-1) i 1989/90 (2-0). Aquest diumenge Riad serà testimoni d’un nou Clàssic que es preveu molt disputat i més en haver-hi un títol en joc. 

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut