Partit gran al Palau

Partit gran al Palau

El Barça rep divendres (20.30h) l’Anadolu Efes

El Barça rep aquest divendres (20.30h, Dazn) l’Anadolu Efes al Palau Blaugrana, en la jornada 19 de l’Eurolliga. El conjunt turc necessita la victòria per continuar en la seva lluita per entrar al play-off, mentre els blaugranes buscaran mantenir el ritme del vagó capdavanter de la competició.

El rival

L’Anadolu Efes, campió en les dues últimes edicions, acumula aquesta temporada 9 victòries i 9 derrotes, i està a un triomf de la zona de play-off. Els homes d’Ergin Ataman, que no han aconseguit guanyar en les seves tres últimes visites, compten amb una constel·lació d’estrelles a la plantilla.

Els jugadors més destacats fins ara de l’equip turc són Will Clyburn (18,9 punts per partit), Vasilije Micic (17,5 punts i 6,4 assistències per partit) i Rodrigue Beaubois (12 punts per partit). Shane Larkin ha debutat en la competició fa dues jornades, després de superar una lesió, i ho ha fet amb una mitjana de 9 punts, 4 rebots i 1 assistència. Cal tenir en compte altres noms com M’Baye, Pleiss o el recent reincorporat Singleton.

El Barça

Per la seva banda, el Barça arriba al partit després d’una patida victòria contra l’Asvel Villeurbanne (75-82) i com a colíder de l’Eurolliga, amb 12 victòries i 6 derrotes. Els jugadors de Saras Jasikevicius buscaran seguir sumant a Europa aquesta setmana, abans d’afrontar diumenge a Múrcia un nou compromís de Lliga Endesa.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut