Els abonaments per a la Final Four de Kaunas, a la venda el 17 de gener

Els abonaments per a la Final Four de Kaunas, a la venda el 17 de gener

Els abonats del bàsquet podran adquirir l’abonament un dia abans, el 16 de gener

Els abonaments per a la Final Four de Kaunas, que es disputarà del 19 al 21 de maig al pavelló Zalgirio Arena, sortiran a la venda per al públic en general el pròxim 17 de gener, a les 9 hores a través de F4 Tickets

Els abonats de bàsquet de tots els equips que disputen l’Eurolliga tindran un dia de prevenda en exclusiva i podran adquirir el seu abonament el 16 de gener. Per poder efectuar aquesta compra el Club enviarà un codi identificador que haurà d’introduir aquí: Entrades abonats Palau.

Categories i opció de venda

Els preus dels abonaments per a la Final Four de Kaunas oscil·len entre els 225€ i els 515 € pel que fa a entrades regulars, mentre que les opcions VIP van dels 745 € als 4.650 € en funció dels serveis contractats. Es podran aconseguir un màxim de 6 abonaments per procés de compra i els menors de 3 anys no necessiten entrada.

Cal destacar que, en cas d’adquirir un abonament i que el Barça no es classifiqui per a la Final Four, l’Eurolliga permetrà vendre l’abonament en una plataforma de venda entre aficionats que només serà accessible des de F4 Tickets.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut