Els possibles rivals als vuitens de Copa

Els possibles rivals als vuitens de Copa

Els de Xavi Hernández es poden enfrontar amb qualsevol dels quinze equips classificats

La Copa del Rei està arribant a les fases més decisives. Després de la finalització dels setzens de final, el FC Barcelona ja coneix els possibles rivals de la següent fase de la competició. A banda del conjunt blaugrana, els quinze equips classificats són: Vila-real, València, Reial Madrid, Espanyol, Ceuta, Llevant, Sporting de Gijón, Sevilla, Reial Societat, Mallorca, Atlètic de Madrid, Alabès, Betis, Osasuna i Athletic Club. 

El sorteig dels vuitens de final se celebrarà el dissabte 7 de gener a les 13.00 h a la Ciutat Esportiva de Las Rozas. Aquell dia s’emparellaran els equips que diputaran les vuit eliminatòries que es jugaran els dies 17, 18 i 19 de gener. La mecànica d’aquest, no variarà gaire respecte a l’anterior, ja que continua sent dirigit i a partit únic. És a dir, els equips de categories inferiors no es podran enfrontar entre si i ho hauran de fer contra un de primera, però mantindran l’avantatge de disputar l’eliminatòria al seu camp.

Ara bé, aquest cop els equips que disputen la Supercopa d’Espanya sí que podran ser emparellats. Per tant, Betis, València, Barça i Reial Madrid ja es podran enfrontar entre si als vuitens de final. Amb aquesta regla, els possibles rivals dels culers poden ser qualsevol dels quinze equips restants classificats.

Els quinze possibles rivals del Barça

Els primers a classificar-se van ser el Ceuta, l’Sporting de Gijón i el Llevant en derrotar l’Elx, el Rayo Vallecano i el Getafe respectivament. Més complicat ho va tenir l’Espanyol que va haver d’anar a la pròrroga contra el Celta, però finalment els blanc-i-blaus van passar de ronda juntament amb el Vila-real i el València. 

El Sevilla, la Real Societat i l’Atlètic de Madrid no van patir i van aconseguir passar de ronda sense grans complicacions. La sorpresa la va donar l’Alabès en derrotar un equip de primera, el Valladolid, i arriba als vuitens de final. I el Mallorca va aconseguir passar a la pròrroga, després de derrotar al Pontevedra

 El Barça i el Madrid ho van tenir una mica més difícil. Els blancs van guanyar per la mínima al Cacereño i els blaugranes van haver de disputar una pròrroga per a aconseguir la classificació.

Els darrers a classificar-se han estat Betis, Osasuna i Athletic Club en derrotar a Ibiza-Islas Pitiusas, Nàstic de Tarragona i Eldense respectivament en l’última jornada de partits dels setzens de final.

Aquests setze equips lluitaran per una plaça als quarts de final per a aconseguir arribar a la final que es disputarà el sis de maig a l’estadi de La Cartuja (Sevilla).

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut