Dembélé: 8 gols i 20 assistències amb Xavi

Dembélé: 8 gols i 20 assistències amb Xavi

El francès és el jugador que en l’època Xavi ha participat en més gols en totes les competicions

Ousmane Dembélé va marcar el seu vuitè gol d’ençà que Xavi està a la banqueta blaugrana en l’últim partit de Copa del Rei davant l’Intercity, que suposava l’1-2 al marcador. Amb vuit gols, però sobretot, 20 assistències, l’extrem s’ha convertit en una peça clau per Xavi Hernández. És el jugador amb més gols + assistències de l’equip d’ençà que Xavi va agafar la banqueta del Barça l’any passat.

Les dades de Dembélé

Amb un total de 28 gols i assistències en 53 partits, el francès supera a companys i excompanys com són Lewandowski, Ferran Torres o Pierre-Emerick Aubameyang.

Ousmane és, amb molta diferència, el que més assistències ha donat durant aquesta etapa amb 20, per les 10 que ha donat Jordi Alba. Però en l’apartat golejador té a alguns jugadors per davant, ja que el francès ha marcat vuit gols d’ençà que Xavi és entrenador del Barça, i tant Lewandowski (18), Aubameyang (13) i Ferran Torres (12) n’han marcat més que el francès.

Aquesta temporada, el francès ha marcat ja sis gols i ha donat set assistències, un total de 13 participacions directes en gols culers.

L’evolució de Dembélé

Ousmane Dembélé va arribar al FC Barcelona la temporada 2017/18, i ha tingut cinc entrenadors diferents. Amb l’entrenador que més gols va fer Dembélé va ser amb Ernesto Valverde (19), on va jugar en 74 partits, 21 més que amb Xavi.  Però si ens fixem en el percentatge de gols produïts per partit, veiem com el percentatge més alt és amb l’entrenador de Terrassa, 0,53, un gol generat cada dos partits. Un percentatge superior al de Ronald Koeman (0,36) i al de Valverde (0,46).

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut