La Virtus obre l’any al Palau

La Virtus obre l’any al Palau

El Barça rep dijous (20.30h) l’equip italià

El Barça rep aquest dijous (20.30h, Dazn) la Virtus Segafredo de Bolonya, en la jornada 17 de l’Eurolliga. El conjunt italià serà el primer visitant del 2023 al Palau Blaugrana, una pista que no trepitja des de l’any 2001.

El rival

La Virtus, entrenada per Sergio Scariolo, arriba al partit amb 7 victòries i 9 derrotes. Els italians han patit la duresa de l’Eurolliga en el seu retorn a la competició, però han millorat amb el pas de les jornades. I és que sumen tres triomfs en els últims quatre partits, el darrer contra el Fenerbahce (92-88).

Els homes més destacats dels visitants són Tornike Shengelia (10,7 punts per partit), Jordan Mickey (9,2 punts per partit i 4,5 rebots), Semi Ojeleye (9,4 punts per partit) i Milos Teodosic (8,7 punts per partit i 5 assistències).

El Barça

El Barça començarà el 2023 com a colíder de l’Eurolliga, amb 11 victòries i 5 derrotes. El conjunt blaugrana va aconseguir el primer triomf de l’any aquest dilluns a Madrid (78-87), en partit de Lliga Endesa.

El d’aquest dijous serà el primer dels dos partits al Palau d’aquesta setmana, ja que l’equip tornarà a l’acció dissabte (20.45h) contra el Real Betis Baloncesto.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut