La convocatòria de 22 per al partit contra l’Intercity

La convocatòria de 22 per al partit contra l’Intercity

Xavi Hernández ha donat a conèixer els noms dels jugadors que es desplaçaran a Alacant per jugar els setzens de final de la Copa del Rei

Any nou, partit nou. I el FC Barcelona estrenarà el 2023 amb l’inici d’una nova competició aquesta temporada: la Copa del Rei. El conjunt que dirigeix Xavi Hernández s’estrena en aquesta edició de la competició del KO contra l’Intercity de Primera Federació, al José Rico Pérez d’Alacant, el proper dimecres 4 de gener (21 hores).

 

I, per aquesta eliminatòria, el tècnic blaugrana ha convocat els següents 22 jugadors: Ter Stegen, Bellerín, R. Araujo, Sergio, O. Dembélé, Ansu Fati, Ferran, Memphis, Christensen, Marcos A., Jordi Alba, Kessie, S. Roberto, F. De Jong, Raphinha, Kounde, Eric, Iñaki Peña, Balde, Gavi, Pablo Torre i Arnau Tenas.

Darrer entrenament abans del debut a la Copa

Aquest dimarts al matí, al camp Tito Vilanova de la Ciutat Esportiva Joan Gamper, el Barça ha dut a terme la darrera sessió d’entrenament abans de viatjar aquest dimecres cap a Alacant. En aquesta sessió, que s’ha dut a terme després de la feta aquest dilluns a l’Spotify Camp Nou amb la presència d’uns 15.000 culers, s’han exercitat els disponibles del primer equip.

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut