Gran ambient festiu a l’Spotify Camp Nou

Gran ambient festiu a l’Spotify Camp Nou

L’Estadi, ple de nens i nenes, ha gaudit d’una gran festa a l’habitual entrenament a portes obertes organitzat per la Fundació, en què els culers han pogut veure els cracs blaugrana des de ben a prop

Gran matí blaugrana a l’Spotify Camp Nou. L’Estadi ha viscut aquest dilluns un gran ambient festiu a les seves grades, on 15.324 culers han gaudit en directe de l’habitual entrenament a portes obertes organitzat per la Fundació FC Barcelona.

 

Un estadi barcelonista ple de nens i nenes, que han aprofitat les festes nadalenques per visitar el temple blaugrana i vibrar amb els seus ídols des de ben a prop. La tribuna de l'Spotify Camp Nou, tant la primera com la segona graderia, així com la primera graderia del lateral, s’han omplert d’aficionats i aficionades que no han volgut perdre’s en primera persona l’entrenament dels cracs culers.

L'afició, bolcada amb l'equip

Les grades culers, vestides per a l'ocasió i lluint les seves samarretes blaugrana, han vibrat amb els cracs barcelonistes, i han pogut gaudir en directe dels gols de Lewandowski, la màgia de Dembélé i Raphinha o de les aturades de Ter Stegen. A més, jugadors com Gavi i Pedri han estat dels més aclamats pel públic, en què molts nens i nenes han corejat els seus noms i han mostrat diverses pancartes de suport cap als joves cracs culers.

També, al finalitzar la sessió, els jugadors han llançat pilotes al públic i han saludat els nens i nenes que aclamaven amb força els seus noms. Alguns jugadors com Sergio Busquets, Jordi Alba o Eric García s'han fotografiat amb aficionats que s'emporten una gran experiència en un dia molt especial.


Una tradició solidària 

Cal recordar que la recaptació total de les entrades d’aquest entrenament anirà en benefici del Projecte Robots del Programa de Benestar Emocional Pediàtric de la Fundació FC Barcelona, el qual permet a infants hospitalitzats o persones en situació de vulnerabilitat, que no tenen possibilitat de desplaçar-se a les instal·lacions del FC Barcelona, viure l’experiència “Barça” a través d'un robot amb connexions d'àudio i vídeo. Els robots Pol i Joyce han estat en primera fila de la gespa de l’Estadi i han fet possible aquesta màgia. Cal recordar que aquests dos robots són un homenatge a un nen i una nena que van morir de càncer i que havien participat en projectes de la Fundació durant la seva malaltia.

Posteriorment, després de l’entrenament, els jugadors del primer equip visitaran els nens i nenes hospitalitzats als diferents hospitals de Barcelona. Els infants ingressats podran gaudir així també de la presència dels cracs culers i viure una jornada màgica i molt emocionant. Així doncs, el Club recupera aquesta tradició després de dos anys sense poder-ho fer a causa de la pandèmia.

Segona sessió de l'any

Una sessió d’entrenament amb els jugadors disponibles del primer equip, i que és la segona de l’any, després de l’empat davant l’Espanyol dissabte passat (1-1). Cal recordar que dimecres, els homes de Xavi Hernández disputaran el partit corresponent als setzens de final de la Copa del Rei a Alacant davant l’Intercity, buscant accedir a la següent ronda copera.

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut