El 2023 s’obre amb un Clàssic a Madrid

El 2023 s’obre amb un Clàssic a Madrid

Els de Saras visiten el Madrid en el primer partit de l’any (dilluns 2, 21h)

El Barça visita aquest dilluns 2, a les 21h, el Reial Madrid en el que serà la 14a jornada de la Lliga Endesa. L’any 2023 comença amb un plat fort al WiZink Center, amb el gran Clàssic, i els de Saras buscaran un triomf contra l’actual líder, que té un triomf més que els catalans.

Fins ara, un triomf per a cada equip. A la Supercopa el Madrid va superar el Barça (89-83), mentre que a l’Eurolliga els catalans van ser superiors (75-73).

El rival

És el rival a batre a la Lliga Endesa -te un balanç de 11-2- i és l’actual campió. L’equip que entrena Chus Mateo té en l’aler Musa la seva millor arma ofensiva amb una mitjana de 15,6 punts, mentre que a la zona el gran dominador és Tavares (9,8 punts, 5,8 rebots i 2 taps de mitjana). Tampoc cal oblidar altres jugadors com Yabusele (11,9 punts), l’exblaugrana Hezonja, Deck, Rodríguez, Llull, Rudy, Poirier, Causeur o Williams-Goss.

Els blancs porten sis victòries consecutives a la Lliga Endesa i no coneixen la derrota al WiZink Center en el que va de curs en competició domèstica (6 de 6).

El Barça

Ha viatjat a Madrid aquest diumenge al matí i s’entrenarà a l’escenari del partit a les 19h per acabar de polir els últims detalls.  

Sarunas Jasikevicius ha convocat un total de 14 jugadors -tots els disponibles excepte Sergi Martínez- per al Clàssic i haurà de descartar dos jugadors abans del partit. 

El Barça vol aprofitar a Madrid la inèrcia positiva del gran triomf aconseguit a Belgrad, després d’una pròrroga, i començar el 2023 amb una victòria de prestigi.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut