El calendari del mes de gener

El calendari del mes de gener

Els culers afronten un mes trepidant on poden arribar a disputar fins a vuit partits, depenent si l'equip avança de rondes a les competicions

Comença l'any 2023 i amb ell arriba un mes de gener absolutament trepidant per als blaugrana. Els homes de Xavi Hernández poden arribar a disputar fins a un total de vuit partits en només 25 dies, sempre i quan vagin passant de rondes tant a la Supercopa d'Espanya com a la Copa del Rei.

El primer de l'any, un duel inèdit 

El primer matx del 2023 serà el proper dia 4 de gener davant l'Intercity al José Rico Pérez a les 21.00 hores, en el partit corresponent als setzens de final de la Copa del Rei. Tot seguit, aquell cap de setmana els blaugrana visitaran el Metropolitano per enfrontar-se a l'Atlètic de Madrid. Diumenge 8 de gener a les 21.00 hores, el partit corresponent a la 16a jornada tancarà la primera setmana de l'any.

3200x2000-CAT-CALENDAR-JANUARY

A pel primer títol

Tot seguit vindrà la setmana de la Supercopa d'Espanya, on els culers buscaran el primer títol de la temporada. A més, seria també el primer títol de l'era Xavi, i el primer escull serà dijous 12 de gener a les semifinals contra el Betis. Tot seguit, el diumenge tindria lloc la hipotètica final, que seria contra el guanyador de l'altra semifinal: Reial Madrid o València. 

Esprint final

Les dues darreres setmanes del mes de gener també es presenten amb un hipotètic doble partit setmanal, en el cas d'anar passant de ronda a la Copa. Si els culers arriben als vuitens de final, jugarien entre el 17 i el 19 de gener, i tot seguit, el cap de setmana del 21 i el 22, rebrà a l'Spotify Camp Nou al Getafe, en el primer partit de l'any a l'Estadi. L'horari i el dia concret encarà està per confirmar del matx corresponent a la 18a jornada de Lliga.

Finalment, la darrera setmana del mes, mateix guió: hipotètics quarts de final de Copa entre el 24 i el 26, i finalment, partit de Lliga, corresponent a la 19a jornada de Lliga, on els barcelonistes visitaran el Girona. Serà el cap de setmana del 28 i 29 de gener, encarà també hora i dia per confirmar al Municipal de Montilivi.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut