UE Olot - Barça Atlètic: Empat en un duel solidari (1-1)

Els culers tanquen l'any amb un partit amistós en benefici de Càritas La Garrotxa, que durant la pretemporada d’estiu es va haver d’ajornar per causes meteorològiques

Empat del Barça Atlètic a Olot en el darrer partit de l'any (1-1). Els culers han disputat un amistós davant l'UE Olot, en el que ha estat un partit solidari en benefici de Càritas La Garrotxa, que durant la pretemporada d’estiu es va haver d’ajornar per causes meteorològiques i s'ha disputat aquest dijous al vespre.

La primera part ha estat de clar domini blaugrana, però els homes de Rafa Márquez no han pogut concretar les ocasions en forma de gol i el resultat al descans ha estat d'empat a zero.

Intercanvi de cops

Ja a la segona meitat, amb un gran carrusel de canvis a tots dos equips, era l'Olot qui s'avançava al marcador: Ernest Forgas, rematant de cap un córner, marcava l'1-0 (min. 57). El Barça Atlètic ha seguit buscant el gol de l'empat, i finalment ha obtingut el premi a la insistència amb un gol de Víctor Barberà a falta de tres minuts per al final: el davanter blaugrana ha empatat el marcador definint una jugada a l’àrea petita (1-1, min. 87).

Finalment, empat per tancar l'any en un partit amistós que ha servit també als de Rafa Márquez per seguir a to i estar preparats amb el retorn de la competició, que serà el proper dissabte 7 de gener a les 18.00 hores davant l'UD Logroñés.

UE Olot, 1
Barça Atlètic, 1

UE Olot: Arnau, Ot Serrano, Castells, Ayala, Eloy, Forgas, Callís, Gonzalo, Manel, Bigas, Terma. També han jugat: Urri, Èric Vilanova, Adrià Port, Aimar, Manzano, Mamudu.
Barça Atlètic: A. Rafús, S. Rosanas, M. Casadó, Zalaya, Dionkou, Z. Ghailan, I. Akhomach, Aranda, Estanis, R. Vega, Emre Demir. També han jugat: Kochen, Fabio, Txus Alba, Luismi Cruz, Gerard, Víctor Barberà, Unai, A. Nuñez, Pelayo, Àlex Valle i Sergi Domínguez.
Gols: 1-0, Ernest Forgas (min. 57); 1-1 Víctor Barberà (min. 87).
Àrbitre: Arenas Mora. Targeta groga a Castells (18'), Callís (36'), Forgas (58') per part local, i Zalaya (45'), Fabio (49'), Diounkou (61'), Luismi Cruz (62'), Víctor Barberà (84'), Txus Alba (84') per part visitant.