Gavi oferirà el Golden Boy i Lewandowski, la Bota d'Or en el Barça-Espanyol

Gavi oferirà el Golden Boy i Lewandowski, la Bota d'Or en el Barça-Espanyol

El '30' i el '9' mostraran els seus respectius guardons individuals a l'Spotify Camp Nou abans de l'inici del matx

Sens dubte, que el retorn blaugrana a la Lliga serà especial. 

Més enllà de ser el primer matx del Barça després del Mundial i el darrer partit del 2022 a l'Spotify Camp Nou, el Barça - Espanyol (31 de desembre a les 14 hores) tindrà una prèvia d'or. Perquè Gavi aixecarà el Golden Boy i Robert Lewandowski mostrarà la Bota d'Or als aficionats presents a l'Estadi abans de l'inici del derbi. 

Uns trofeus d'or molt especials. Recordar que el 30 es va convertir en el tercer culer en alçar el Golden Boy. El primer va ser Leo Messi el 2005 i el segon Pedri el 2021. A més a més, aquest guardó individual va ser el segon del 2022 que va tenir inscrit el nom de Gavi. Dies abans, el 17 d'octubre, el talentós i enèrgic migcampista es va endur el Trofeu Kopa. Una nova menció per distingir la qualitat d'aquest jove futbolista. 

Per la seva part, està clar que el és sinònim de gol. Així ho acredita el premi que ha rebut com a màxim anotador de la temporada 2021/22. Una Bota d'Or que el va acreditar per segon any consecutiu com el millor artiller d'Europa. De moment, aquest curs amb el Barça Lewy porta 13 gols a la Lliga que el situen, amb 26 punts, en la tercera posició de l'actual Bota d'Or.

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut