Barça-Casademont Saragossa: Victòria d’ofici (68-63)
Ofert per

Els blaugrana s’imposen en un partit igualat en tot moment tot i el control culer després del 0-7 inicial dels visitants

Triomf blaugrana. El Barça s'ha imposat al Casademont Saragossa (68-63) al Palau en el darrer partit dels de Saras aquest 2022 a casa davant l'afició. Un duel dominat en tot moment pels barcelonistes després del 0-7 inicial favorable als visitants. Vesely i Jokubaitis, amb 12 punts, respectivament han estat els màxims realitzadors culers del matx.

Irregularitat blaugrana

El Casademont Saragossa ha sorprès als de Saras amb un 0-7 de parcial inicial, però els blaugrana han respòs amb tres triples consecutius de Mirotic, Laprovittola i Satoransky (9-9, min 5). Als culers els costava entrar en el partit, sobretot a causa d’un baix encert en el tir i els visitants tancava el primer període per davant en el marcador (14-17).

El segon període ha començat amb un intercanvi de cistelles i amb un Barça cada vegada més encertat que aprofitava per obrir escletxa (31-24, min 15). Jessup ha estat la referència ofensiva del Casademont Saragossa, que no s’arronsava i situava el 38-36 al descans.

Amplien l’avantatge

A la represa el matx s’ha mantingut igualat en el marcador, fins que en el tram final del tercer període els blaugrana han aconseguit augmentar l’avantatge per sobre dels 10 punts. Una cistella de Jokubaitis, que ha estat un dels líders ofensius juntament amb Vesely, ha situat el 55-44, min 28). La màxima diferència a favor dels de Saras fins al moment que acabaria essent 58-46 al final dels 30 minuts de partit.

Igualtat fins al final

Els darrers 10 minuts han donat pas a un partit obert tot i l’avantatge culer. I és que el Casademont Saragossa s’ha arribat a situar novament a cinc punts. El partit ha estat un estira-i-arronsa però amb el Barça controlant el marcador en tot moment. Finalment els blaugrana s’han imposat 68-63.

Acció solidària "Els veritables cracs"

En el transcurs de l’escalfament previ al partit Cory Higgins i Nikola Mirotic han saltat a la pista exhibint uns cartells en els que demanaran al infants l’intercanvi de la seva samarreta després del partit. Amb aquesta iniciativa, que tindrà continuïtat amb altres accions durant les festes, el FC Barcelona vol donar visibilitat al programa de Benestar Emocional Pediàtric, un dels programes pioners de la Fundació FC Barcelona, que té objectiu de fomentar emocions positives a infants en situació de malaltia. Al mateix temps, mostra el compromís social del Club, expressat en la seva Fundació l’essència de la seva tasca: promoure el benestar dels infants i adolescents més vulnerables a través del poder transformador de l’esport i de la màgia del Barça.